Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 10. 2016
     
link

ONA:
Ne razmišljajte preveč o preteklosti, kar vas bodo take misli le utrujale. Ste nekoliko pristranski in vse se vam zdi veliko bolj negativno, kot je v resnici. Ne glede na oklevanje ne boste ostali praznih rok.

ON:
Ne morete razumeti določenih pogovorov, še manj pa pogojev, ki so prestrogi. Pozor v odnosih s tistimi, ki vas večkrat iztirjajo zato, ker so le preveč zgovorni, ne povedo pa nič konkretnega!

  link

ONA:
Končno se vam nekaj ponuja kot na zlatem krožniku. Zdelo se vam bo, da je vse jasno in da ni razlogov za oklevanje. Neka družba vam izredno ustreza, prijetno vam bo, toda ne zaletavajte se, temveč sogovornike dobro spoznajte.

ON:
Luna vam obeta zanimiva druženja. Nekaj vas bo prebudilo v trenutku, ko boste slišali povabilo ali se srečali z mlajšo osebo. Glede študija ali ob sklepanju pogodb boste prav tako zadovoljni.

  link

ONA:
V težavnejših okoliščinah imate občutek, da vas nihče ne posluša. Tokrat se ne razburjajte preveč, saj bodo zadeve stekle naprej takrat, ko boste najmanj pričakovali, zato bo energije naenkrat kar veliko.

ON:
Preveč zapletate stvari, ki so sicer dokaj jasne. Ni razlogov, da bi preveč pritiskali in vztrajali. Vse ob svojem času, tako v karieri kot glede dogovora s partnerko ali prijateljico.

  link

ONA:
Prihaja nekaj zanimivih sporočil, vendar nič takega, kar bi vas lahko pretreslo v dobrem ali slabem. Zaenkrat si le naredite drugačen razpored aktivnosti. V ljubezni ne sprejmete kompromisa.

ON:
Ne bo vam treba taktizirati, lahko se kar hitro podate v akcijo! Tokrat se vse odvija po vašem okusu in nimate nikakršnih razlogov, da bi se ustavili v trenutku, ko bo najlepše.

 
     
link

ONA:
Sredi tedna vas pomirjajo dokaj ugodne novice. Prav kmalu boste lahko obrnili stvari v svojo prid, posebno če razmišljate tudi o drastičnih korakih glede ljubezni ali selitve.

ON:
Zgovorni boste in na vsak način želite dokazati, da imate prav. Na koncu boste nekoliko utrujeni, vendar z občutkom, da ste storili prav, tudi s partnerko ali prijateljico. Hitreje okrevate.

  link

ONA:
Imate ogromno energije, zato vam ne bo težko ukvarjati se z več zadevami hkrati. To vam bo tudi uspelo, posebno če načrtujete pogovor z nadrejenimi ali z nekom, ki vam je posebno pri srcu.

ON:
Nekaj časa boste preživeli ob pogovorih, ki vam odpirajo nova vrata, tako v karieri kot v ljubezni. Nikakor se ne morete in pravzaprav niti nočete sprostiti, saj se še vedno ne počutite na varnem.

  link

ONA:
Ponuja se vam neka zanimiva poslovna zadeva. Vseeno premislite, kdo stoji za tem. Okoliščine zahtevajo natančnost. Glede zasebnih zadev pa ne bo prevelikih novosti, kar vam trenutno ugaja.

ON:
Niste navdušeni nad dejstvom, da nečesa nikakor ne morete rešiti. Bodite pazljivejši, posebno glede števil in izpiskov. Čutite se odgovorni tudi za nekaj, kar v resnici ni v vaši pristojnosti.

  link

ONA:
Srčne zvezde vas podpirajo. Nekdo vas bo prevzel, vse se dogaja postopoma, zato vas trenutno morda bolj zanima prijateljstvo kot ljubezen. Hranite vsa pomembna pisma, dokumente in elektronsko pošto.

ON:
Vračata se vam optimizem in izvirnost. Vsekakor boste lahko zadovoljni, kako ste se odzvali na podlagi občutka. Posebno zanimivo bo v družbi mlajših ter rojenih v znaku device ali tehtnice.

 
     
link

ONA:
Ne morete opazovati prav vsega izključno skozi prizmo lastnih izkušenj. Težave ob navezovanju stikov so sicer le začasne, zato ne delajte iz muhe slona. Poskusite prebrati tudi tisto, kar je med vrsticami.

ON:
Draga oseba vam je naklonjena, morda vas bo nekoliko zmotilo le to, da vam noče odgovoriti prav na vse. Tudi doma se ne prepirajte preveč. Le pazite na zdravje, saj bo odpornost nekoliko slabša.

  link

ONA:
Izredno aktivni in nemirni boste, slutite, da je marsikaj v vaših rokah. Ne potrebujete počitka, temveč spremembe! Nekdo vam bo naklonjen kot že dolgo ne in skupaj bosta srečna.

ON:
Zadeve se hitro spreminjajo, praktično iz minute v minuto, zato ne sklepajte na osnovi prvega občutka. Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega. Vsekakor odigrajte pametno potezo, brez kakršne koli naglice.

  link

ONA:
Postajate vedno bolj nepotrpežljivi. To sicer ni negativno čustvo, saj slutite, da so v zraku spremembe. Napetost boste počasi pretočili v nekaj pozitivnega, saj si boste odločneje poiskali tisto, kar vam pripade.

ON:
Sredi tedna ste bolj utrujeni kot po navadi. Dobili boste dokaj lahko nalogo, vendar pa se vseeno ne boste najbolje znašli. Ni dan za kakršnakoli tveganja. Naenkrat slutite, da nimate več dovolj argumentov.

 

ONA:
Ko boste že prepričani, da ste nekaj končno pustili za seboj, se spet ponavljajo določeni zapleti. Nekaj ali nekoga bi morali pustiti pri miru, sicer se lahko ponavljajo nerodne situacije. Obrnite se le po svojih željah.

ON:
Imate opravka z občutljivim poslovnim partnerjem ali prijateljico, z osebo, s katero kaže ravnati v rokavicah. Tudi zato, ker sami nimate dovolj moči, da bi se znova borili. Ponavljajo se prehladi.

link
Kazalo