Dnevni horoskop
Horoskop velja za 17. 9. 2014
     
link

ONA:
Nekdo bo z vami ubral napačno taktiko. Vse bo vključevalo še dodatni napor. Prav tako zavrnite neko nalogo, ki vam ni pisana na kožo, po možnosti z ubranimi besedami.

ON:
Preden prevzamete nekaj nalog, vseeno premislite, kako boste tokrat ravnali. Posebno ostanite na preži z vsemi, ki upoštevajo drugačna pravila. V ljubezni ne razumete razlogov za trenutni umik drage osebe.

  link

ONA:
Iskali vas bodo z različnih koncev, morda kar vse naenkrat. Počasi izgubljate potrpežljivost, zato se boste uprli in pokazali, da ne morejo razpolagati z vašim časom. Le s partnerjem bo nekaj več miru.

ON:
Spet ste razpoloženi za premike in nikakor nočete ostati v ozadju. Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, temveč ste končno pripravljeni na nove korake, tudi na čustvenem področju.

  link

ONA:
Nekaj novic od mlajših vas bo prebudilo. Premislite o drugačni ureditvi doma in o novih, manjših prenovitvah. Končno ste tudi ob obračanju prihrankov spretnejši. To velja tudi ob dogovorih, ki vam odpirajo nova poslovna obzorja.

ON:
V karieri in pri študiju ste pripravljeni uvesti nekaj sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, kot ste prvotno načrtovali. V ljubezni bo prišla na dan predvsem vaša čustvenost.

  link

ONA:
Danes vam ni treba čakati, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke. Luna v znaku vas spodbuja, da dragi osebi poveste nekaj, kar vam že dolgo leži na srcu.

ON:
Pokazali boste veliko izvirnosti, posebno pri težji, čeprav rutinski nalogi. Pri tem boste porabili več. Vseeno boste zadovoljni s seboj, saj počasi osvajate neki pomemben cilj. V ljubezni bo tokrat vroče.

 
     
link

ONA:
Borite se z zadnjimi atomi moči. Računajte na še nekaj nedorečenosti, posebno pri pravnih poslih in z vsemi, ki vas zastopajo. Gre za nekaj manjših napak, ki jih boste opravili dokaj hitro le, če ne boste preveč trmasti.

ON:
Zamorjeni ste, čeprav je šele sredina tedna. Bližate se koncu nekega pomembnega opravka in vaše moči že plahnijo. Več časa namenite rekreaciji, posebno če v zadnjih dneh niste pazili na prehrano.

  link

ONA:
Opravili boste morda še več, kot ste za danes sploh načrtovali. Pomaga vam predvsem vaša tokratna prilagodljivost. Ostalo pa bo še nekaj časa za drage osebe, posebno za mlajše, ki ste jih zadnje čase zapostavljali.

ON:
Pozornejši boste in nežnejši z vašimi bližnjimi. Družinsko srečanje bo minilo brez težav; le v službi boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali storiti.

  link

ONA:
Ne morete se počutiti prijetno prav z vsemi, ki jih srečujete. Zato ne pričakujte čudežev. Nekaj boste opravili brez posebnih težav, toda ostane še najbolj zapleteni del naloge ali pa ponovitev nečesa, kar vas dolgočasi.

ON:
Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da popravite napako in priznate, da ste se tokrat prehitro prepustili čustvom, posebno ob pomembnem pogajanju.

  link

ONA:
Neki dogodek vam bo vrnil samozavest in občutek, da vas še vedno iščejo in upoštevajo. Nikar pa se ne zanašajte le na prvi vtis, saj je situacija taka, da bi si morali pridobiti še nekaj znanj.

ON:
Nekaj boste rešili čisto drugače kot nekoč. Posebno uspešni boste pri vseh kupo-prodajnih poslih. V karieri nasploh lahko zastavljate svoje pogoje. Z lepo besedo boste dosegli kar veliko.

 
     
link

ONA:
Premalo zabave vas čaka, čeprav bi se najraje vsaj za zdaj umaknili iz napetega delovnega ozračja. Obveznosti se vseeno vrstijo, nikar pa ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas čaka.

ON:
Stvari je treba opazovati z več različnih vidikov. Celo spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso mogli razumeti. Zdaj je vse drugače, zato, ker ste vi bolj sproščeni.

  link

ONA:
Pazite pri vseh uradnih opravkih in z osebami, ki s svojim vplivom odločajo o vaši prihodnosti. Spomnite se tega še zlasti v situaciji, ko boste hoteli doseči preveč naenkrat, kar je nemogoče.

ON:
Ne morejo vas razumeti, dokler ste prepričani, da so proti vam. Tudi vi se lahko kdaj zmotite in to bo očitno posebno ob jutranjih službenih dogodkih. Ne bodite črnogledi, saj boste dobili še eno možnost, tudi s partnerico ali prijateljico.

  link

ONA:
Premislite, preden se boste lotili nečesa zahtevnega. Morda vas čaka kar nekaj sogovornikov, ki ne bodo na vaši valovni dolžini. Prav tako počakajte, preden boste spet navezali stike z osebo iz preteklosti.

ON:
Preveč razmišljate o težavah, ki ste si jim pripisali prevelik pomen. Prisluhnite osebi, ki natanko ve, kako razmišljate in česa vam primanjkuje. Pri delu se za zdaj osredotočite le na tisto, glede česar že zamujate.

 

ONA:
Svoje moči usmerite v partnerja, družino in bližnje. Vaša energija bo nalezljiva. Vsekakor boste lahko naredili nekaj stvari hkrati in si potem še vzeli še čas za srečanje, o katerem že nekaj časa razmišljate.

ON:
Ničesar ne boste rešili z besedičenjem, zato hitro preidite k dejanjem. Mars vam sicer nagaja in vpliva, da postajate nepotrpežljivi. Živčnost prelevite v nekaj pozitivnega: v višek energije, ki vas opogumlja.

link
Kazalo