Dnevni horoskop
Horoskop velja za 31. 1. 2015
     
link

ONA:
Nekaj sporočil vas ne bo pustilo ravnodušne, posebno zato, ker bo oseba na drugi strani pokazala, da vas potrebuje. Če pa konec tedna preživljate delovno, uporabite domišljijo. Nikar se ne oklepajte starega.

ON:
Ob naglem in izredno zanimivem razpletu ste lahko srečni. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo. V takih okoliščinah preživijo le najmočnejši in vi ste med njimi.

  link

ONA:
Dobre novice vas lahko zbudijo v trenutku, ko boste že skoraj obupali, posebno glede krajšega potovanja ali dogovora z mlajšimi. Bodite pozorni na tisto, kar vam želi dopovedati vaš partner.

ON:
Neka naloga vam bo povsem nezanimiva, toda ko se boste nekoliko prilagodili in sešteli vse za in proti, ugotavljate, da bo še marsikaj na vaši strani. Popoldne si vzemite več časa za šport.

  link

ONA:
Nekaj se vam uresničuje hitreje, kot ste predvidevali, čeprav morda ne tako intenzivno. Vsekakor boste več kot zadovoljni, saj so se zadeve končno premaknile z mrtve točke.

ON:
Pred vami je prijeten konec tedna. Ljubezenske zvezde sicer še niso tako močne, kot bi si želeli, toda vsekakor vam bo zanimivo, posebno v večji družbi. Postajate vedno drznejši, za to je vzrok vaša radovednost.

  link

ONA:
Niste pripravljeni na nekaj novega, posebno zato, ker čutite, da ste pod pritiskom. Ne vztrajajte za vsako ceno. Pustite, da vas začnejo pogrešati. Šele takrat, po premisleku, se spet aktivirajte s prenovljenimi močmi.

ON:
Nekaj, ob čemer ste nekoč uživali, vas tokrat pušča kar ravnodušne. Vse se očitno spreminja, kar pa vas ne bo pretirano obremenjevalo. Prav kmalu si boste zastavili novi cilj.

 
     
link

ONA:
Najlepše vam bo daleč od doma ali pa vsaj v družbi ljudi, ki so v umetniških vodah. Nekdo vas osvaja s prijaznostjo. Pazite glede stroškov, privlači vas nekaj nenavadnega.

ON:
Vsaj danes pozabite na delo, situacija vam dovoljuje, da se povsem sprostite. Zberite pogum in poiščite prijateljico ali znanko, lahko navežeta prijetne stike, obudite preteklost. Potrebujete nekaj več ljubezenskega adrenalina.

  link

ONA:
Ljubezen je zelo blizu, morda je ne znate prepoznati, ker vse skupaj primerjate s preteklostjo. To je nekaj, kar zelo pogosto počnete, morda se tega niti ne zavedate. Popazite glede prehrane.

ON:
Prav čudežno se boste izvlekli iz zagate. Naslednjič ne morete več računati le na srečne okoliščine. Pri športu in na potovanjih so vaše želje velike, resnično stanje pa ne dovoli prevelikih naporov.

  link

ONA:
Obetate si srečanje in marsikaj se vam lahko danes uresniči, čeprav po drugačnem scenariju od predvidenega. Življenje je polno presenečenj, kar pa vam tokrat pravzaprav ustreza. Potrebujete tako iskrico upanja.

ON:
V družini in s partnerico bodite iskreni in odkriti, posebno če si želite nekaj drugačnega. Je še veliko možnosti, da bi dosegli svoje, zato se ne ustavljajte pri prvi oviri.

  link

ONA:
Precej zmedeni boste, v nenehnem pričakovanju, da se lahko končno odpravite na lepše. V ljubezni preveč razmišljate in načrtujete, situacija pa je veliko preprostejša. Prisluhnite mlajšemu prijatelju ali znancu.

ON:
Neko povabilo vam ne diši preveč, toda tokrat najbrž nimate izbire. Ali pa je pred vami še nekaj, česar ne morete sprejeti. V ljubezni ne zastavljajte vprašanj, ki so še vedno kamen spotike.

 
     
link

ONA:
Še marsikaj pogrešate, saj zamuja nekaj odgovorov, predvsem glede ljubezni. Nasvetov nikar ne iščite na napačni strani, ker še sami dobro veste, da se boste držali le svojega.

ON:
Nekako nepotrpežljivi ste: slutite, da vas nekaj mika, sicer pa je pot še dolga. Ko pa vam je nekaj všeč, preprosto ne morete več čakati. Proti večeru se boste ob zanimivem srečanju vseeno prebudili.

  link

ONA:
Morda nimate dovolj motivacije za določene opravke, toda obveznosti se tudi danes le še nabirajo. Pogovor opravite iz oči v oči, in ne po telefonu ali elektronski pošti. Ničesar ne prepuščajte naključju.

ON:
Kar nekajkrat boste ponovili nekaj, česar druga stran očitno ne more ali noče razumeti. Morda je najbolje, če bi vse skupaj vsaj za zdaj opustili in se sprijaznili, da vse vendarle ne more potekati, kot si želite.

  link

ONA:
Niste več zadovoljni le ob opazovanju: vaše srce potrebuje več akcije. Vsaj zvečer se več smehljajte, posebno ob ljubezenskih novostih. Nekdo vam je še vedno naklonjen.

ON:
Nekaj bo še vedno dokaj zapleteno, toda vi se boste znova izkazali kot pravi mojster iznajdljivosti. To velja še zlasti glede ljubezni in na krajši poti. V karieri pa si priskrbite nekaj pomembnih listin.

 

ONA:
Opazovali boste dogajanje okoli vas in se zavedli, da vas morda ne upoštevajo toliko, kolikor bi radi. Zato se ne morete povsem sprostiti ali pa skrivate svoja prava čustva. Popoldne ali proti večeru vas čaka nekoliko nenavaden pogovor.

ON:
Ne potrebujete družbe ljudi, ki vedno znova obujajo stara vprašanja. V tem času razmišljate o marsičem, kar bi radi spremenili. Začnite pri družbi in mestih, ki jih že predolgo obiskujete.

link
Kazalo