Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 5. 2016
     
link

ONA:
V ljubezni se bo vnel strasten boj, na pa koncu boste srečni. Za delo boste motivirani, potem pa si privoščite veliko več počitka. Povabilo bo prijetno in prihaja v pravem trenutku. Premislite, kako se boste tokrat odzvali.

ON:
Vsekakor vam ugaja, da vsaj za kratko spremenite okolje. Draga oseba bo nekoliko bolj razumevajoča. Lahko zadenete dve muhi na en mah, toda le, če boste dovolj zbrani.

  link

ONA:
Tudi danes čutite posledice stresa in utrujenosti. Pazite z nezanesljivimi osebami in tudi s partnerjem, ki ni preveč odločen. Ali pa je to, kar si želi, morda popolnoma drugače od vaših želja.

ON:
Mogoče je ponavljanje določenih izkušenj, ki vam niso preveč všeč, tudi v ljubezni. Zato ostanite na preži in kljub vsemu vztrajajte na svoji poti, ne da bi se preveč predajali trenutnim čustvom. Pustite času čas!

  link

ONA:
Ne dovolite, da bi vam nekdo pod prestrogo taktirko določal, kaj bi morali storiti in česa ne. Ne zaupajte vsega, kar vam leži na srcu. Obenem popazite tudi, da se ne bi preveč obremenili s posli, ki se razpletajo prepočasi.

ON:
Pri delu ste lahko brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Pri čustvenih zadevah pa je nekoliko drugače, saj se preveč obremenjujete z nečim, kar se vam morda nekoliko izmika.

  link

ONA:
Glede nečesa se boste nekoliko zmedli. Prijatelj vam bo sicer pomagal, a vsekakor pazite, da se ne boste prehitro prepustili. Gre za zadevo, ki bo imela več nadaljevanj, zato ne sklepajte prenaglo.

ON:
Tokrat vam ne bo težko ukvarjati se z več stvarmi hkrati, vsekakor pod pogojem, da zadev ne boste opravljali po strogih pravilih. V ljubezni bo zanimiveje, kot ste pričakovali.

 
     
link

ONA:
Naenkrat spoznavate, da obstaja več možnih izhodov. To vas nekoliko pomirja, ker se bo tudi druga stran odzvala pozitivno. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati.

ON:
Odzivajte se na podlagi občutka. Tako ste najbolj mirni sami in zadovoljni s seboj, posebno če se vam obeta nova služba ali zanimivo poznanstvo. Igra bo izredno zanimiva.

  link

ONA:
Previdno, tako v poslovnih kot v prijateljskih odnosih. Nekdo razmišlja povsem različno od vas. Zato vas navdaja občutek, da se s to osebo tokrat ne bosta dogovorila. Pozor z denarjem.

ON:
Pri številnis stvareh ste še neodločni, le pri eni točno veste, pri čem ste. Pazite, posebno pri najzahtevnejših poslih, ki zahtevajo popolno resnost in zbranost. V ljubezni bo nekaj začasne napetosti.

  link

ONA:
Prvi vtis, ki ga boste pustili, bo morda odločilen. Poskusiti ni greh. Pazite, kako boste povedali svoje, čeprav je uspeh tako rekoč zagotovljen. Tudi zdravje se bo postopoma izboljšalo.

ON:
Ljubezen se prepleta s prijateljstvom in to je za vas po navadi najlažji način, da se približate osebi, ki vas zanima. Na poslovnih sestankih se povežite z nekom, ki je starejši in izkušen.

  link

ONA:
V ljubezni se končno vsaj na kratko prebujate. Ne odlašajte glede srečanja. Lahko se odpre tema, ki je očitno še vedno kamen spotike. Vse lahko rešite, le ostanite zbrani.

ON:
Obstaja še nekaj novosti glede zaslužka. Obenem si želite veliko drugih stvari, posebno na čustvenem področju. Prvi korak do tega, da bi vas drugi bolje razumeli, je, da jim najprej tudi sami prisluhnete.

 
     
link

ONA:
Lahko dobite več na dveh področjih hkrati. Le ostanite odločni, saj bo tudi popoldne ugodno za nove korake, posebno glede ljubezni. Zanimivo in pestro bo, posebno po neki vaši odmevni izjavi.

ON:
Vse bo v vaših rokah, le ne imejte srca na dlani kot velikokrat doslej. Pazite, kaj boste povedali in kako. Pred vami so možnosti za krajše premike in potovanja ter dobri stiki s tujino.

  link

ONA:
Nekaj se bo razpletlo po vaših željah, vendar šele, ko ne boste več po nepotrebnem ovinkarili. Ovir ne bo, posebno če si želite nekaj več v ljubezni, z moškim, ki se očitno bolj odpira.

ON:
Prenehajte z najtežjimi opravki, po možnosti takoj, ko boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Preložite potovanje.

  link

ONA:
Po navadi je tako, da si najmočneje želite tisto, česar trenutno nimate. Tokrat vas sicer ne ustavi, nekaj boste opravili na najboljši mogoči način in zato se boste kmalu zadovoljno smehljali.

ON:
Ste radodarni in prepričani, da vam ne more spodleteti. Vseeno pazite s tistimi, ki vas ne pustijo pri miru celo takrat, ko bi se radi sprostili. Popoldansko srečanje vam vsekakor pospešuje utrip.

 

ONA:
Pazite s prijatelji in sorodniki, saj vas preveva občutek, da na vas preveč pritiskajo. Pričakujte težek pogovor. Lahko razložite svoje brez kakršnih koli pretiranih obljub. Ostanite nepristranski.

ON:
V družini odgovorite jasno in odločno. Ni nobenih razlogov, da bi se prepustili tistim, ki od vas zahtevajo preveč. Nečesa ne obvladate dovolj dobro, radi pa bi se vseeno odločili sami in po lastnem občutku.

link
Kazalo