Dnevni horoskop
Horoskop velja za 20. 8. 2017
     
link

ONA:
Doma presenečate z odločitvami, ki niso v skladu s predhodnimi dogovori. Nikakor ne najdete pravih besed. Taka negotovost se vam ne poda. Možni so prehladi.

ON:
Nikakor ne najdete skupnega jezika, ne s partnerko ne doma. Vse skupaj negativno vpliva na vaše počutje. Raztreseni ste, posebno pazite za volanom in ob zahtevnejših fizičnih opravkih.

  link

ONA:
Zanimivo bo, a pod pogojem, da se ne zapirate med štiri stene. Obveznosti bo morda več, kot ste pričakovali, toda vse boste uspešno uskladili in uredili.

ON:
Marsikaj vam bo šlo od rok kot že dolgo ne. To naj bo le dodatna motivacija tudi za nekaj, kar ste večkrat prestavili in zadeva ljubezenske stike ali srečanje.

  link

ONA:
S čim bolj preprostimi besedami povejte, kaj vam leži na duši. Devica ali rak bo dober sogovornik. Edini bo, ki lahko razume vaše pogoste spremembe počutja.

ON:
Premislite o dejavnosti, ki bi jo lahko opravljali doma, v prostem času. Zaslužek je že zadostna motivacija, poskrbite, da vas nihče ne bo motil. Velja še zlasti za tiste, ki prepogosto in preveč sprašujejo!

  link

ONA:
Družabni boste. Izkoristite priložnost, da se spet lotite nečesa, za kar morda niste imeli dovolj energije. Sploh so izrazito dobri odnosi z mlajšimi. Fizična vzdržljivost vam omogoča več naporov.

ON:
Nekaj boste začeli v zadnjem trenutku, praktično tik pred zdajci, a vseeno vam bo uspelo. Tako s partnerko kot v družini se čim prej pogovorite, izkoristite izredno ugodne okoliščine.

 
     
link

ONA:
Čakanje se bo podaljšalo v nedogled. Takšen bo vaš vtis, posebno če gre za težave nekoga od mlajših v družini ali vprašanje potovanja, ki bi ga radi preložili. Pazite z nekom, ki je zaznamoval vašo preteklost.

ON:
Zamudili boste glede nekega povabila ali dogovora. Vseeno ste lahko mirni, ker prihaja nova priložnost. Z drago osebo se nekako po tihem ne strinjate, tega pa ji nočete odkrito povedati.

  link

ONA:
Ponovno vas mika možnost daljšega potovanja, ko bi se z nekom lahko srečala tudi v nekoliko nenavadnih okoliščinah. Tudi tokrat imate več uspeha pri težjih fizičnih opravkih. Prijatelj vam bo stal ob strani.

ON:
Ne pozabite na neko prijateljstvo, ki vam veliko pomeni. Lahko dobite dober nasvet tudi glede uradnih ali pravnih zadev, in sicer v pogovoru, ki bo sprva potekal v drugi smeri. V ljubezni je čas, da prisluhnete.

  link

ONA:
Komaj ste dočakali konec tedna, zdaj pa se vrstijo stvari, ki bi se jim radi izognili. Posebno v ljubezenskih in družinskih odnosih, kjer bo precej negotovo, tudi zaradi vaše napačne ocene.

ON:
Ob koncu tedna ste preveč utrujeni, zato ne vztrajajte pri stvareh, ki jih ne morete končati. Vse se počasi rešuje, le pazite s partnerko, posebno če ji niste pravočasno povedali za nekaj novih načrtov.

  link

ONA:
Pričakujte nekaj več energije. Lahko se odpravite na zanimiv obisk ali počnete nekaj, za kar po navadi nikoli ni dovolj časa. Pazite le na zdravje, občasno se preveč obremenjujete.

ON:
Odpravite se od doma, počnite kaj nenavadnega, ne dovolite, da bi še en konec tedna minil v znaku vedno istih stvari. Popoldne bo zagotovo obarvano tudi z ljubezenskimi vibracijami.

 
     
link

ONA:
Nekaj boste povedali zelo jasno in odločno, toda vse je zaman, če ni pravih sogovornikov. Ne poslušajte govoric, ki vas vznemirjajo po nepotrebnem. Ne morejo vam škoditi, zato glavo gor in nadaljujte pogumno!

ON:
Nimate miru, čeprav se zavedate, da si tako zagotovo ne morete zagotoviti ničesar, ravno obratno. Vseeno pa se želite znajti na več mestih hkrati, zato pozor, da ne ostanete praznih rok.

  link

ONA:
V zraku je nekaj povsem jasnega, dobro veste, kaj se pripravlja in dogaja, toda vseeno nočete popustiti. V ljubezni se zato nepričakovano zapleta! Pazite z denarjem ter na krajši poti.

ON:
Ni pravi čas za to, da prisegate na nekaj, o čemer še vedno niste prepričani. Posebno če gre za staro in nikdar rešeno vprašanje. V ljubezni bo veliko strasti, malo trdnih obljub. Draga oseba je še spremenljivega počutja.

  link

ONA:
Niste preveč prepričljivi. V neki situaciji se boste počutili nekako odveč, kot da ne najdete skupnega jezika z drugimi. Ne sklepajte prehitro, morda gre le za začasne nesporazume.

ON:
Nimate dovolj poguma, da bi se uprli, zato se boste umaknili. Zdelo se vam bo, da bi se borili zaman predvsem zato, ker gre za zadevo, okoli katere se je že dvignilo preveč prahu.

 

ONA:
Končno se boste srečali z nekom, ki vas vedno bolj zanima. Vse skupaj se bo razpletlo nekoliko nenavadno. Pogovor bo ubral neke čudne poti, toda vsekakor bo zanimivo.

ON:
Pokažite, da ne boste odnehali, saj danes lahko izkoristite svoj dobri spomin. Naj vas ne obremenjuje preveč odločitev mlajšega sorodnika ali prijatelja, na koncu boste tudi vi zadovoljni.

link
Kazalo