Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 4. 2017
     
link

ONA:
Presenetili boste nekoga, ki vas privlači. Vseeno bodite pozorni na vse namige, namesto da bi se osredotočali na eno in isto. Spremembe prihajajo kot svež zrak, ki vam ugaja in vas prebuja!

ON:
Pod ugodnimi planeti boste polni pozitivne, fizične energije. Izredno igrivi boste, hitri in radovedni, kako se bo razpletlo, še zlasti hrepenite po ljubezni. Posebno zanimivo bo na poti v dvoje.

  link

ONA:
Mesec se končuje, vi pa morda še nekoliko zavlačujete ter po nepotrebnem izgubljate čas. Zato čim prej storite kaj konkretnega, pošljite sporočilo ali se odločite za srečanje.

ON:
Niste dovolj odločni za več konkretne akcije! Vsaj glede dodatnega dela ali potovanja ne zapravljajte časa, temveč se čim prej dogovorite okoli pomembnih terminov.

  link

ONA:
Obeta se vam krajša pot. Nikar se ne obotavljajte, temveč se odločite in vsekakor pojdite tja, kjer vas čaka dobra družba. Fizično ste močni, le pazite ob morebitnih večjih nakupih.

ON:
Računajte na srečne Lunine vplive, ki ustvarjajo odlične razmere za izpolnjevanje različnih želja. Obeta se vam prijetna nedelja z vsaj enim srečanjem ali druženjem, kjer se boste izkazali ter dogovorili.

  link

ONA:
Naenkrat se boste začeli spraševati, kaj bi se utegnilo zgoditi v primeru, da vam spodleti glede nekega razmerja. Skrbeti vnaprej je odveč! Vsekakor pazite na krhko zdravje, možno je, da se ponovijo prehladi ali vnetja.

ON:
Pred vami so zanimive novosti, tudi v ljubezni. Nista prav povsem enaka, toda imata podobne izkušnje, tudi kar zadeva vsakdanje navade. Popoldne pazite, kaj in komu boste povedali, posebno doma.

 
     
link

ONA:
Romantične zvezde so vam izredno naklonjene; prihaja sporočilo, ki vas bo spravilo v razmišljanja. Mogoče je, da gre za nekaj, na kar ste dolgo čakali! Aktivni boste, tudi na poti.

ON:
Na neko ponudbo ali predlog odgovarjate z navdušenjem, saj gre za zadevo, ki po dolgem času resnično prebuja vaše srce. Počasi se sicer daleč pride, toda danes ste pripravljeni na tveganje!

  link

ONA:
Vodi vas šesti čut, kar pa ne bo dovolj, posebno v odnosih z nekom, ki je precej trmast in občasno celo nepredvidljiv. Ob koncu tedna in meseca se raje poskusite sprostiti ob nečem, kar dobro poznate.

ON:
Radi bi se čim prej podali naprej, in sicer v višji prestavi, toda okoliščine vam še vedno niso povsem naklonjene. Ne zaupajte preveč nekomu, ki ga še vedno ne poznate najbolje.

  link

ONA:
Naenkrat bo zaživelo nekaj, kar se je zgodilo pred časom, in to vas bo nekoliko zmedlo. K sreči ste še vedno iznajdljivi, zato ste lahko brez skrbi, pa še na drugi strani bo nekdo, ki vam je podoben.

ON:
V stikih boste z osebo, ki je izredno zanimiva, igriva in radovedna. Tudi sami boste vedno bolj energični, saj se končuje krajše obdobje, v katerem se niste mogli hitro odločiti.

  link

ONA:
Konec tedna in meseca bo zaznamovan z zapleti, ki pa jih boste, k sreči, hitro pozabili. Dvignilo se bo preveč prahu, nazadnje se bo izkazalo, da ni šlo za neke ključne spremembe, posebno z ovni, levi ali dvojčki.

ON:
Ne sprenevedajte se, saj vam to zagotovo ne pomaga v odnosih s tistimi, ki zahtevajo vse in takoj! Vi pa niste na vrhuncu moči. Ljubezenske poti so trnove: sprejeti morate nekaj trenutnih omejitev in partnerkinih muh.

 
     
link

ONA:
Ko boste že prepričani, da se lahko odpravite na lepše, vas utegne zmotiti nepričakovani klic ali sporočilo. Načrte bi morali nekoliko prilagoditi novonastalim razmeram, sicer pa bo konec vsekakor srečen in za vas ugoden.

ON:
Nekoliko nepredvidljivi boste. Radi bi storili več za svojo svobodo. Pazite, da ne bi pozabili na pomembno ljubezensko obljubo. Draga oseba namreč ne bo več tako razumevajoča.

  link

ONA:
Naenkrat boste preutrujeni, da bi se upirali in borili. Nekdo bo vašo odločitev sprejel z začudenjem. Tudi vi potrebujete nekaj več časa zase ter za popolno sprostitev in tokrat bi se radi le čim prej sprostili.

ON:
Vaše počutje je še enkrat precej spremenljivo. Prepočasi se odzivate, potem pa vam je žal, toda spet ponavljate eno in isto napako. Poskusite se posvetovati z nekom od mlajših in aktivnejših.

  link

ONA:
Odpornost se bo izboljšala in ravno tako raste vaš, tokrat povsem upravičen optimizem. Pripravljeni ste na nova osvajanja. Nekako slutite, da bo tokrat konec tak, kot vam najbolj ugaja!

ON:
Ugoden dan bo, zato ga izkoristite za čim več aktivnosti na odprtem. Počutje se občutno popravlja, ravno tako vaš videz. Romantične zvezde obetajo vznemirljivo popoldne.

 

ONA:
Konec tedna in meseca je v znaku čustvenega razpleta, kar je nekaj, kar prihaja nekako naenkrat. Morda vas bo celo zbegal nekdo, ki postaja vedno bolj neučakan! Zdravje se bo izboljšalo.

ON:
Ne morete se hitro odločiti, morda zato, ker se zavedate, da je tokratni cilj morda nepomemben in ni vreden tolikšnega truda in zapravljanja. V odnosih z nežnejšim spolom ter doma vas moti vsaka malenkost, zato ste odrezavi.

link
Kazalo