Dnevni horoskop
Horoskop velja za 25. 4. 2014
     
link

ONA:
Nekdo vas pogreša, čeprav se še ne moreta uskladiti. V zadnjem času vas naenkrat privlačijo značaji, ki so povsem različni od vašega. Tudi glede poslov potrebujete nove spodbude.

ON:
Tokrat bi morali ostati zadržani, saj se boste le tako izognili morebitnim težavam. Prav tako zberite vse potrebne dokumente in argumente, če vas bodo morda preverjali. Preložite potovanje.

  link

ONA:
Odločate se hitreje in vsekakor lažje kot v tednu, ki se počasi končuje. Pripravljeni ste na novo romantično srečanje in načrtovanje potovanja, ki je že nekaj časa v vaših mislih.

ON:
Navdušeni boste nad priložnostjo, da si organizirate dan po svoji meri in okusu. V ljubezni boste srečnejši, kot vedno v situacijah, ko iščete partnerico, ki vam je značajsko podobna.

  link

ONA:
Z nekom nikakor ne najdete skupnega jezika. Ne glede na vse vztrajate, čeprav tako tudi veliko tvegate. Vsaj glede poslov in študija ostanite na trdnih tleh in držite se tistega, kar že poznate.

ON:
Začnite dovolj zgodaj, saj le tako ne boste imeli občutka, da se bo spet zalomilo. Ohranite mirno kri in poskusite po počasnejši poti, posebno če nekaj še pogreva vaše dvome.

  link

ONA:
Dobili boste nekoliko nenavadno sporočilo, na katero se boste dokaj hitro odzvali. Po napornem dnevu si omislite zanimivo petkovo popoldne, zapolnjeno s športom, sprehodi in druženji.

ON:
S številnimi boste vzpostavili boljše stike. Tako bodo tudi delovni izidi več kot zadovoljivi. Spontani odziv na podlagi tistega, kar vam narekuje srce, je vedno dobra izbira.

 
     
link

ONA:
Naenkrat se boste zavedli, koliko lahko zaupate določenim ljudem okoli vas. Nikar se ne bi smeli prehitro sprostiti. Prav tako popazite z vašimi prihranki, posebno če razmišljate o novi naložbi v povezavi s stanovanjem.

ON:
Pazite v ljubezenskih odnosih in z vašimi domačimi. Danes namreč nimate moči, da bi se borili proti vsem. Ostalo bo še nekaj nedorečenosti. Na delu pa čim prej poiščite nekaj pomembnih listin ali potrdil.

  link

ONA:
Nekdo se bo odločal tudi v vašem imenu, kar vam tokrat celo ustreza, saj vas bo tako razbremenil. Vsekakor pa popazite v odnosih z moškimi, ki so danes posebno težki in vztrajni.

ON:
Ostali boste povsem brez energije, zato se boste znova raje držali mesta v ozadju. Izbira bo vaša, toda tako ste zašli v ljubezensko slepo ulico. Previdno, posebno z ribami, rakicami in škorpijonkami.

  link

ONA:
Časa vam že nekoliko primanjkuje, posebno za nove zadeve, ki bi se jim radi posvetili drugače, veliko natančneje. Morda vas ne razumejo. Najprej boste zmedeni, potem ugotavljate, da je bolje počakati na ugodnejši trenutek.

ON:
Premislite o javnem nastopu ali predstavitvi svojega dela. V tem ste znova neprekosljivi. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili. V ljubezni ste preveč metuljčkasti, okoliščine pa zahtevajo drugačen pristop.

  link

ONA:
Na čustvenem področju se najbolje ujamete z ljudmi, ki imajo srce na dlani. Nekoliko drugače bo, kot ste pričakovali, toda zadeve bodo stvari vseeno potekale tako, da boste vsekakor veliko dobili.

ON:
Imate višek energije, zato ne oklevajte. V ljubezni ne bo nič več nedorečenega. Srečanje se bo prelevilo v izredno zanimivo izkušnjo. Pri poslih sodelujete z nekom, ki vam je glede marsičesa podoben.

 
     
link

ONA:
Nekdo bo izredno zahteven, a spoznavate, da vendarle ima prav in da bi mu morali slediti. Tako boste tudi kaj privarčevali. Glede ljubezni pa ste trenutno preveč idealistični.

ON:
Nepotrpežljivi ste in neprevidni, zatem pa hitite, da bi popravili napake. Premislite glede odgovora na neko sporočilo. Morda je bolje počakati, vse dotlej, dokler ne boste prepričani, kaj želite razkriti.

  link

ONA:
Všeč so vam situacije, v katerih se vse rešuje takoj, brez zavlačevanja. Manj časa imate za razmišljanje, bolje je. Popoldne prihajajo dobre novice, po katerih boste še bolj zagnani.

ON:
Imate veliko energije, premišljujete o tem, kaj bi lahko spremenili ali dodelali. Partnerica ali prijateljica vas preseneča z zanimivim vprašanjem ali predlogom.

  link

ONA:
Glede marsičesa boste nekoliko počasnejši kot v preteklih dneh. Premislite o novostih glede študija. Krajšo pot bi najraje preložili, nazadnje ne bo prenaporno.

ON:
Luna vam napoveduje uspehe pri študiju in z denarjem. Mogoče je sicer, da ste za konec tedna načrtovali nekaj povsem drugačnega, toda okoliščine vas navajajo k drugačnemu razpletu in vsekakor praktičnemu razmišljanju.

 

ONA:
Vse vam gre na roko, čeprav bi radi še več, morda nekaj, kar vam je nedosegljivo in prav zaradi tega še privlačneje. Tokrat bodite pogumnejši in storite prvi korak.

ON:
Prijetne ure so pred vami, saj vam že jutro obeta srečo pri vseh uradnih zadevah. Imate dovolj energije, spočiti ste in zato ne oklevajte, saj boste teden končali zmagoslavno.

link
Kazalo