Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 6. 2016
     
link

ONA:
V ljubezni vam bo naenkrat dolgčas ali pa boste nenavadno molčeči. Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Ne obremenjujte se z odvečnimi vprašanji, temveč pustite času čas.

ON:
Niste preveč zagnani, čeprav brez razloga, saj boste dokaj uspešni ne glede na morebitne dvome. Ljubezenske zvezde vam bodo naklonjene le, če boste pozorni in radodarni s svojim časom in energijo. Trenutno ste raztreseni.

  link

ONA:
Krajše potovanje bo prava rešitev v trenutku, ko se boste začeli morda nekoliko dolgočasiti. Lahko se tudi vrnete k zanimivemu in ustvarjalnemu konjičku. Srčne zadeve se vsekakor rešujejo počasi in spontano.

ON:
Spraševali se boste, kako bi lahko rešili nekaj družinskih ali ljubezenskih zadev. Morda ste predolgo čakali, zdaj pa se je problem že nekako poglobil. Popoldne se poskusite sprostiti v mirnejšem vzdušju, po možnosti v naravi.

  link

ONA:
Ne sklepajte le na podlagi prvega vtisa, saj lahko postanete neverjetno pristranski. Stvari so drugačne, kot se vam dozdeva, obstaja še veliko podrobnosti, ki bi jih morali spoznati.

ON:
Nekaj, kar vam je ustrezalo, bi radi ponovili. Zavedate se, da je to za zdaj nemogoče, zato sprejmite tisto, kar se vam trenutno ponuja. Pazite na zdravje, posebno na prehrano.

  link

ONA:
Pripravite se na korenite spremembe, zbirajte energijo, posebno hitro in dobro se boste izkazali pri neki umetniški dejavnosti ter na potovanju, kjer bo tudi več možnosti za poznanstva.

ON:
Razmišljate pozitivno, presenetljivo hitro boste našli prave besede. Še vedno ste energični, čeprav se obenem zavedate, da določenih zadev še niste končali. Tudi v ljubezni boste dobili nekaj več.

 
     
link

ONA:
Mika vas, da bi povedali ali storili kaj več, toda izkušnje so vas izučile, posebno z vsemi, ki so bolj trmasti od vas. Previdno ob vožnji, prav tako zaščitite šibkejše zdravje: ne izčrpajte se.

ON:
Zmedlo vas bo neko sporočilo, čeprav vam ustreza tisto, kar vam ponujajo. Veliko boste govorili in tako prikrivali nekaj negotovosti. Sprejmite dejstvo, da potrebujete še nekaj časa za najboljšo rešitev.

  link

ONA:
Ne morete se sprostiti, saj vam še vedno mečejo polena pod noge. Pri marsičem boste tudi zaradi tega počasnejši kot po navadi. Včasih je bolje pustiti času čas, kot kogarkoli prepričevati.

ON:
Pogovor z drago osebo bo odprl stara vprašanja. Želite si sodelovati, toda danes ne boste naleteli na pravi posluh. Tudi doma drugače razporedite nekaj najzahtevnejših obveznosti.

  link

ONA:
Niste zadovoljni s polovičnini rešitvami, tako v družbi kot s partnerjem. Klic ali povabilo prihaja v zadnjem trenutku, zato boste še bolj živčni. Sprejmite dejstvo, da je vsaka, tudi negativna izkušnja, lahko koristna!

ON:
Nekdo od vaših bližnjih ali partnerka vas iztirja s tem, da se dogovora ne drži, čeprav, resnici na ljubo, ne gre za nekaj novega. Tudi zdravje je trenutno nekoliko slabše; morda gre le za šibkejšo odpornost.

  link

ONA:
Nepozabna nedelja bo tudi zato, ker se bo začela na en način, končala pa povsem nepredvidljivo, vsekakor v pozitivnem smislu posebno če načrtujete srečanje ali zmenek. Z mlajšimi vzpostavljate odlične stike.

ON:
Presenetili vas bodo z nepričakovanimi vprašanji, posebno če so povezani z osebo, ki je že nekaj časa ni ob vas, očitno pa je, da niste ravnodušni. Nazadnje se boste spomnili pravih besed.

 
     
link

ONA:
Bodite previdnejši pri pošiljanju pošte in sporočil, da ne bo nesporazumov. V vaših dejanjih trenutno ni prevelikega navdušenja, toda tudi to se bo kmalu spremenilo, zato se ne odzivajte impulzivno.

ON:
Nečesa ne boste končali tako, kot je treba. Če že nimate pravih sogovornikov, potem vsaj počakajte na ugodnejši trenutek. Tako se boste najpametneje izognili še večjemu bremenu.

  link

ONA:
Tako v ljubezni kot glede drugih medsebojnih odnosov so se vloge zamenjale in tokrat boste lažje kot sicer sprejeli nekaj novih izzivov. Pravzaprav se zavedate, da ste si zaslužili še eno priložnost.

ON:
Naenkrat se zavedate, da se lahko potegujete za nekaj več in uveljavite svoje. Zahtevali boste in dobili možnost, da se odločate brez pritiskov, posebno glede načrtov s prijateljico ali v zvezi s selitvijo in potovanjem.

  link

ONA:
Še malo in rešili boste nekaj sporov. Uporabili boste prave besede in počasi se vzpenjate, posebno če je vpleten ribak, škorpijon ali bik, ki vas občuduje. Pestro bo in iskrivo!

ON:
Premislite o tem, kakšen je vaš vsakdan. Že to, da se ponavljajo vedno ena in ista vprašanja, dogodki in obrazi, kaže na dejstvo, da bi morali nekaj spremeniti. Premislite o krajšem potovanju.

 

ONA:
Ob ugodnem Luninem vplivu se boste zavedli svoje moči in vpliva in tako si boste izborili nekaj pomembnega. Nekdo vam bo izredno naklonjen, lahko rečete, da sta končno na isti valovni dolžini.

ON:
Preživite čim več časa ob ukvarjanju s stvarmi, ki jih zagotovo obvladate. Zdaj vsekakor lahko zahtevate več. Pridružil se vam bo še nekdo, ki vas razume in podpira.

link
Kazalo