Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 8. 2015
     
link

ONA:
V družbi boste začutili, da niste na isti valovni dolžini. Neka zgodba se je začela obetavno, toda še nimate nikakršnih dokazov, da verjamete v nadaljevanje, posebno če je vse skupaj povezano z nekom izmed mlajših.

ON:
Raje kaj zavrnite, kot da bi odnehali na polovici poti. Niste zmožni večjih fizičnih naporov. V ljubezni bo le nekaj majhnih znamenj, namigov in zato boste dokaj neodločni. Doma vas bo težilo to, da od vas pričakujejo preveč.

  link

ONA:
Vodi vas šesti čut, kar pa ne bo dovolj, posebno v odnosih z nekom, ki je nepredvidljiv. Vsekakor pa boste popoldne sproščeni, tako doma kot ob stikih z nekom, ki prihaja od daleč.

ON:
Čaka vas zanimivo poznanstvo, in sicer z osebo, ki se ukvarja s podobno dejavnostjo. Nista prav povsem enaka, toda imata podobne izkušnje, tudi na čustvenem področju.

  link

ONA:
Niste dovolj odločni za več konkretne akcije. Ne zapravljajte časa, temveč se lotite najpomembnejših nalog. Popoldne pazite, kaj in komu boste kaj povedali, da ne bo več povsem odvečnih nesporazumov in slabe volje.

ON:
Konec tedna in meseca sta v znamenju čustvenih skrbi. Predolgo ste bili vajeni, da vse poteka kot po maslu. Doma in s partnerico očitno še niste pripravljeni na neki večji korak.

  link

ONA:
Nekaj, kar se je zgodilo pred časom, bo spet zaživelo, kar vas bo nekoliko zmedlo. Tokrat je vse skupaj obetavnejše, zato boste nekomu vsekakor ponudili še eno priložnost.

ON:
Nikar ne zavlačujte po nepotrebnem, saj ta velikokrat težek mesec lahko vsaj končate tako, kot vam ugaja. Dogovorite se glede krajšega potovanja in ne odlašajte. Počutili se boste kot prenovljeni.

 
     
link

ONA:
Naenkrat se boste začeli spraševati, kaj bi se utegnilo zgoditi, če vam spodleti glede nekega razmerja. Vsekakor pazite na krhko zdravje, saj je mogoče, da se ponovijo prehladi ali vnetja.

ON:
Radi bi se čimprej podali naprej, in sicer v višji prestavi, toda okoliščine vam še vedno niso povsem naklonjene. Vsekakor ne bi smeli preveč zaupati nekomu, ki ga še vedno ne poznate najbolje.

  link

ONA:
Kar hitro bo razvidno, da ob koncu meseca niste na vrhuncu moči, čeprav se je začelo vaše astrološko obdobje. Ljubezenske poti so trnove, sprejmite nekaj trenutnih omejitev in partnerjevih muh.

ON:
Konec tedna in meseca bosta zaznamovana z zapleti, ki pa jih boste k sreči hitro pozabili. Dvignilo se bo preveč prahu, po vašem mnenju za prazen nič. Previdno tudi z družinskimi člani.

  link

ONA:
Nič več vas ne prepriča, posebno če ste dolgo verjeli v nekaj, česar niste pravočasno preverili. Počakati morate na še eno priložnost, vmes pa se poskusite sprostiti ob nečem, kar vam omogoča več ustvarjalnosti.

ON:
Prihaja sporočilo, ki vas bo spravilo v razmišljanja. Odzovite se na podlagi prvega občutka. Mogoče je, da gre za nekaj, na kar ste dolgo čakali, čeprav tokrat vendarle poteka pod nekoliko drugačnimi pogoji.

  link

ONA:
Počutje se občutno popravlja, prav tako vaš videz. Ugoden dan izkoristite za čim več dejavnosti na odprtem. Nikar se ne obotavljajte, temveč se odločite in vsekakor pojdite tja, kjer že veste, da boste srečali prave ljudi.

ON:
Pripravljeni ste na nova osvajanja. Nekako slutite, da se boste tokrat odločili tako, kot je prav. Odpornost se bo izboljšala in prav tako raste vaš tokrat povsem upravičen optimizem.

 
     
link

ONA:
Ko boste že prepričani, da se lahko odpravite na lepše, vas utegne zmotiti klic ali sporočilo. Načrte bi morali vsekakor spremeniti, čeprav ne gre za neke velike spremembe: morda potrebujete le nekaj več počitka.

ON:
Ne morete se hitro odločiti, morda zato, ker se zavedate, da je tokratni cilj morda nepomemben in ni vreden tolikšnega truda in zapravljanja. Razumsko presojanje se vam vsekakor obrestuje.

  link

ONA:
Nekdo se vas bo spomnil, odgovorili boste z navdušenjem, saj gre za zadevo, ki po dolgem času resnično prebuja vaše srce. Počasi se sicer daleč pride, toda danes ste pripravljeni na tveganje.

ON:
Na potovanju in pri rekreativnih dejavnostih boste neustavljivi. Vsi aduti so v vaših rokah. Pozabili boste na ljubezenske skrbi, ki so pogosto zaznamovale mesec, ki se pravkar izteka.

  link

ONA:
Naenkrat boste preutrujeni, da bi se upirali in borili. Osredotočite se le na najpomembnejše, za drugo pa bo še dovolj časa. Ne dovolite, da bi vam drugi narekovali tempo, ki ni podoben vašemu.

ON:
Nekoliko nepredvidljivi boste. Moti vas vsaka malenkost, zato boste izredno odrezavi. Velja še zlasti v odnosih s starejšimi in s partnerico. Pazljivo, saj v resnici ni nikakršnih razlogov za pretirano jezo.

 

ONA:
Računajte na srečne Lunine vplive, kar ustvarja predvsem odlične pogoje za izpolnjevanje različnih želja. Obeta se vam prijetna nedelja, z vsaj enim srečanjem ali druženjem, kjer se boste pokazali v polnem sijaju.

ON:
V stikih boste z osebo, ki je izredno zanimiva, igriva in radovedna. Tudi sami boste vedno bolj energični. Očitno se končuje sicer krajše obdobje, v katerem se niste mogli hitro odločiti.

link
Kazalo