Dnevni horoskop
Horoskop velja za 29. 4. 2016
     
link

ONA:
Nenavadno bo, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam, v drugačnih okoliščinah povzročili kar nekaj dvomov in skrbi. Hitreje se boste sprostili, ob ugotovitvi, da ste preprosto pretiravali.

ON:
Na ljubezenskem področju se umirja, tudi zato, ker se izogibate prepirom. Popoldne več počivajte, da bi si nabrali dovolj moči za nekaj novega, morda tudi potovanje, priložnost, ki vam bo pisana na kožo.

  link

ONA:
Izkazali se boste le s prilagodljivostjo. V prijateljskem krogu se bo zgodilo nekaj, glede česar bi morali ostati nepristranski. Še bo dovolj časa, da se stvari dodatno izboljšajo.

ON:
Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste preprosto izpustili, toda poskusite nadaljevati in si omisliti drugačen načrt.

  link

ONA:
Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Proti večeru se vam izpolnjuje ljubezenska želja.

ON:
Vaša občutljivost bo nekoliko manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma presenečate z odločnostjo. Izkazali se boste z izredno zanimivo idejo.

  link

ONA:
V ljubezni vse poteka zelo počasi, kar vas še vedno bega. Že to, da dvomite, je za zdaj zadosten razlog, da še počakate. Kmalu bo jasno, kaj vas je motilo. Previdno ob spremembah prehrane.

ON:
Imate srečo, čeprav morda ne uživate v tem toliko, kot bi lahko. Preveč razmišljate, čeprav je rešitev, tako v karieri kot v zasebnem življenju, tako rekoč na dlani. Ne oklepajte se enih in istih navad, saj to je nekaj, kar vas le ovira.

 
     
link

ONA:
Od drage osebe pričakujete pogumna dejanja, dobite pa vse nekako napol. Želite si več ljubezni in pozornosti, a ne dovolite, da bi vas morebitna zavrnitev vrgla iz tira. Premislite, ne sklepajte prehitro.

ON:
Tokrat je marsikaj pod vprašajem, konec tedna bo zaznamovan z dvomi. Spet morate prevzeti pobudo, čeprav ste upali, da bo tokrat drugače. Le pazite na zdravje, saj ste nagnjeni k prehladom.

  link

ONA:
V neki okolici se ne boste počutili najbolje, čeprav svojo zadrego spretno skrivate. Ni razlogov, da bi se preglasno pritoževali, priznati si morate, da vas zaradi utrujenosti ali zamorjenosti motijo tudi malenkosti.

ON:
Ukvarjate se z vprašanji, ki niso preveč težka ali zapletena, toda morda vam primanjkuje moči. Niste pripravljeni na nova soočenja. Vsaj v ljubezni bodite pogumnejši, nekaj vam očitno ne ustreza več.

  link

ONA:
Prijeten konec tedna je pred vami, ne bo več pretiranih čustvenih neviht. Pozitivna naravnanost se vam obrestuje, tudi s partnerjem ali prijateljem, ki je drugačnega temperamenta. Popustil bo.

ON:
Pokažite, da ste še vedno radi dejavni. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa, vremenske razmere in podobne reči ne bodo še en izgovor.

  link

ONA:
Partner se je že nekako odločil glede obeh, tokrat pa ga boste zavrnili. Ne marate nikakršnih pritiskov in zato boste raje nekaj ur sami, kot da bi se zapletli v vedno nove prepire.

ON:
Nekdo pozorno spremlja vse, kar počnete, kar je precej nadležno. Vsekakor poiščite neko novo pot, način, da se izognete prepirom. V ljubezni ne bodite preveč dlakocepski.

 
     
link

ONA:
Imeli boste nekaj odličnih zamisli glede spremembe zunanjega videza, pa tudi v ljubezni in kar zadeva potovanje. Tokrat boste nadaljevali razbremenjeno; vaša samozavest bo kot magnet.

ON:
Bodite pozornejši, ko boste hoteli navezati pomembne stike. Vse bo odvisno od vašega pristopa in prvega vtisa, ki ga boste ustvarili. Pozor z denarjem, saj pozitivne okoliščine ne bodo trajale v nedogled.

  link

ONA:
Potovanje vam bo koristilo, potrebujete spremembo zraka in vzdušja. Neka priložnost vam ogreva srce. Sprejmite jo brez oklevanja, saj bo konec tedna zaradi tega nepozaben.

ON:
Dobili boste več, kot ste pričakovali, čeprav vas okoliščine povezujejo s sogovorniki, ki so povsem drugačnega temperamenta. Še vedno se lahko marsikaj naučite.

  link

ONA:
Razmišljali boste predvsem o delu, čeprav se vam odpirajo tudi druge stvari. Ugajalo vam bo, da se boste nečesa lotili povsem sami in tako najbolje ocenili, kaj se dogaja.

ON:
Vse boste hitro obrnili v svojo korist, čeprav se zavedate, da je okoli vas še nekaj oseb, ki razmišljajo drugače. Nadaljujte, pogumno korakajte, številni bodo vseeno prepoznali vaše dobre namene.

 

ONA:
Tokrat se ne odzivate spontano, tako, kot je sicer značilno za vas, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do svojega prišli počasi in po številnih ovinkih.

ON:
Potrudite se na vsak način izpolniti obljubo, čeprav se že vmešava nekdo, ki vas vleče na drugo stran. Lahko opravite prav vse, pod pogojem, da ne boste zapravljali dragocenega časa.

link
Kazalo