Dnevni horoskop
Horoskop velja za 31. 7. 2015
     
link

ONA:
Presenetite osebo, ki se vam morda poredko oglaša. Med vama je še vedno močna vez. Radi bi dokončali veliko stvari hkrati, uspelo vam bo, posebno glede načrtovanja potovanja.

ON:
Do nekoga zagotovo niste ravnodušni, zato naj bo naslednji korak vaš. Klic bo zadostoval, vsekakor pa premislite tudi o naslednjih potezah. Potujte, pozanimajte se glede novih oblik razvedrila.

  link

ONA:
Zahtevajte, da vas pustijo pri miru. Razložite, da ne morete prevzeti nase celotnega bremena. Nekaj, kar ste morda po naključju pozabili, boste nadoknadili nekoliko pozneje.

ON:
Premor vam bo dobrodošel, niste vedno razpoloženi za akcijo za vsako ceno. Konec meseca in delovnega tedna izkoristite tako, kot je prav; počivajte in se spomnite nekoga izmed starih prijateljev.

  link

ONA:
V ljubezni bo nekaj novih namigov in zato boste končno polni pristnega navdušenja. Na potovanju se boste dobro počutili, vsekakor pa bodite pripravljeni na nekaj novih izkušenj in obrazov.

ON:
Imeli boste občutek, da ste našli sorodno dušo. V mislih imate veliko lepega in zato boste izredno prepričljivi. Vse skupaj bo imelo zanimivo in nenavadno nadaljevanje.

  link

ONA:
Ni razlogov, da bi vas glede česar koli preveč skrbelo. Tokrat boste pravočasno povedali, kaj si želite; zato se čim prej obrnite svojim načrtom naproti. Ni razlogov, da bi vas spremljala slaba vest.

ON:
Tako v poslovnih odnosih kot v ljubezni pričakujte nekaj sitnosti. Druga stran tokrat ne bo preveč razumevajoča. Soočenje je neizogibno, vsekakor pa poskusite ostati čim mirnejši.

 
     
link

ONA:
Ne zapirajte se vase, posebno takrat, ko stvari ne gredo tako, kot ste si zamislili. V odnosih s partnerjem bo več ljubosumja, niso vam jasni njegovi nameni in zato vas marsikaj prehitro iztirja. Popazite na zdravje.

ON:
Tudi tokrat imate opravka s tistimi, ki povsem napačno tolmačijo vaše besede in dejanja. Ne marate, da bi vas popravljali, toda prav v takih situacijah bi si morali vedno pripraviti kak rezervni načrt.

  link

ONA:
Pazite, da pri pogovoru z drago osebo ne bi zazveneli pregrobo. Še sami najbolje veste, da se stvari najbolje razvijajo takrat, ko ste nekoliko bolj popustljivi, posebno če je na drugi strani bik, škorpijon ali vodnar.

ON:
Nekaj boste prehitro povedali in potem vam bo nekoliko žal, da niste držali jezika za zobmi. Odsvetujejo se vam večji fizični napori. Vse skupaj bi vas le dodatno zamorilo.

  link

ONA:
Mogoče je, da boste slišali nekaj, na kar ste že nekako pozabili. Komaj čakate, da preidete k dejanjem. Odpornost je dokaj dobra in lahko si omislite več športnih in rekreativnih dejavnosti.

ON:
Ne ozirate se na to, da je že konec delovnega tedna in meseca; ne glede na vse iščete nove mogoče poti, tudi kar zadeva delo in potovanja. Odločni boste in to se odraža v vaši marljivosti.

  link

ONA:
Ob izteku meseca in tedna boste začutili le željo, da vas pustijo pri miru, posebno če vas vedno znova vlečejo za rokav, in sicer okoli enih in istih stvari. Previdno s partnerjem, ki bo prav tako muhast.

ON:
Izogibajte se zapiranju vase in preživljanju časa le ob računalniškem ali televizijskem zaslonu. Tokrat bi morali bolje poskrbeti tudi za prosti čas. Popoldne uživajte v kakšnem ustvarjalnem hobiju.

 
     
link

ONA:
Spet so na vidiku predvsem ljubezenske novosti, zato se nikar ne zapirajte vase. Samski boste posebno navdušeni nad novo možnostjo. Prihaja prav v trenutku, ko ste že nameravali dvigniti roke.

ON:
Niste preveč pozorni na zdravje in ob koncu meseca ste utrujeni, toda spremljajo vas srečne okoliščine, tudi pri zadevah, ki bi jih lahko opravili bolje. Na vidiku je priložnost za sodelovanje z nekom izmed prijateljev.

  link

ONA:
Storite nekaj več zase: lahko se razvajate tudi ob drobnih nakupih ali ob zabavnih srečanjih z osebami, ki vas vedno lahko spravijo v dobro voljo. Preresen obraz je tokrat povsem odveč.

ON:
Imate srečno roko in predvsem dober šesti čut, tudi kar zadeva denar in morebitno spremembo službe. Nekaj še vedno lahko razvozlate, čeprav še sumite. Vztrajajte!

  link

ONA:
Storite tisto, kar vam najbolj ugaja. Sami najbolje čutite, kaj je prav. Luna v znaku vam sredi poletja vsekakor zagotavlja, da tokrat ne boste ostali praznih rok, tudi glede ljubezenskih možnosti.

ON:
Srečne vibracije so tokrat izredno močne: povsem ste prepričani, da ste na pravi poti. Le v službi si boste marsikaj razlagali resneje, kot je, zato pozorno prisluhnite in si poiščite alternative.

 

ONA:
Težaven petek, ni nekih velikih nevšečnosti, bolj sitnosti, ki bi se jim lahko tudi izognili. Še vedno sumite, niste prepričani in zato raje še premišljujete. Za to tako rekoč ni razloga, saj je na drugi strani nekdo, ki razmišlja podobno.

ON:
Domače zadeve vas ne navdušujejo preveč. Poskusite najti neko zasilno rešitev. Navsezadnje ne gre za nekaj tako resnega, kar naj bi vas posebno pretreslo, zato nadaljujte počasi.

link
Kazalo