Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 9. 2016
     
link

ONA:
Ob začetku tedna se boste počutili fizično utrujeno, saj je več kot očitno, da določenim zadevam še niste kos. Mnenja se razhajajo tudi v družinskem krogu. Z občutljivim partnerjem ravnajte v rokavicah.

ON:
Dobro premislite, preden se odpravite na potovanje. Morda bo treba vse skupaj preložiti, saj niste zbrani. Ne iščite izgovorov, saj bi tako doma kot s partnerko morali pokazati več zanesljivosti.

  link

ONA:
Razpoloženi ste za nove podvige, tudi v nekoliko nenavadnih okoliščinah. Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj novega, bodisi v karieri bodisi v ljubezni. To je vsekakor vaša izbira, s katero drugi nikakor niso povezani.

ON:
Takoj na začetku tedna ste na dobri poti. Ni potrebno, da se držite le tistih poslov, ki jih obvladate. Lahko tudi nekoliko tvegate ter posežete za nečim, kar bi radi bolje spoznali.

  link

ONA:
Šele ob prvih težavah boste ugotovili, koga imate ob sebi. Dobili boste pravo podporo. K sreči gre za nekaj, kar boste hitro premagali. Ostanite previdni ob opravljanju izpitov ter z računi in položnicami.

ON:
Čeprav imate precej dela, še vedno razmišljate tudi o precej nenavadnem obnašanju drage osebe. Zavrtite čas nazaj, morda je del krivde tudi vaš. Ne bodite pozabljivi glede finančnih obveznosti.

  link

ONA:
Ob začetku tedna ste zagreti za ljubezen. To vam bo dalo veliko zagona. Storite več za svoj videz, razvajajte se, privoščite si nekaj, kar vas osrečuje. Posebno dobro se boste razumeli z mlajšimi.

ON:
Septembrske ljubezenske zvezde še enkrat prebujajo vaše želje. Zgodilo se bo prav v trenutku, ko boste povsem osredotočeni na druge, bolj praktične opravke. Ne bodite trmasti in izkoristite priložnost.

 
     
link

ONA:
Moti vas obnašanje osebe, ki je očitno precej neprizanesljiva. Tokrat bi lahko prišlo do precej ostrih besed, zato se pripravite na vse, morda celo na umik takrat, ko bi radi povedali vse naenkrat, ker se ne obrestuje!

ON:
Pri delu ne bo takojšnjih uspehov. Ne pomagajo dokazovanja in prepiri. Najbolj vas moti to, ker ste prepričani o svojem prav, saj gre za nekaj, kar se pravzaprav ponavlja.

  link

ONA:
Teden začenjate pod ugodnimi vibracijami. Premislite o potovanju, imate dovolj poguma, a tudi zamisel je dobra. Vse se lahko reši z dobro organizacijo, saj lahko zadenete dve tarči hkrati!

ON:
Pred vami je nekaj opravkov, ki se jim po navadi izogibate. K sreči bo vaša zbranost zrasla in hitro se boste zbrali ter zadeve uredili. Najprej rešite nekaj glede zaostalih plačil.

  link

ONA:
Prišlo bo do nesporazuma, zato bo celo dopoldne zaznamovano s prepiri, ki že načenjajo vaše zdravje. V ljubezni oklevate, čudni občutki vam ne dajo miru. Najbolje je, če se ne boste odzivali na prvo žogo!

ON:
Nekako ne gre in ne gre, čeprav ste si obljubili, da tokrat ne boste izgubljali glave glede malenkosti. Ukvarjajte se le z najpomembnejšimi posli ali študijskim gradivom. Partnerka bo precej spremenljivega počutja.

  link

ONA:
Nadaljuje se srčna zgodba, ki veliko obeta. S partnerjem ali prijateljem se bosta tokrat lažje razumela. Tudi pri študiju in na javnih nastopih lahko nadaljujete brez težav in strahu, da bi vam spodletelo.

ON:
Poudarjena bo vaša psihofizična moč. Očitno je napočil čas za velik korak in tudi v družini se zanašajo na vaše načrte. Vzemite si več časa, saj imate možnost, da vse rešite rekordno hitro!

 
     
link

ONA:
Neko manjšo napako boste hitro popravili, zato je drugi sploh ne bodo opazili. Že po jutranjem srečanju boste vsaj približno vedeli, kaj bi morali storiti. Odleglo vam bo, takoj zatem prihaja nekaj pomembnih sporočil.

ON:
Ne tvegajte preveč, soočite se s pomembno zadevo. Raje stisnite zobe, nazadnje ne bo izpadlo tako negativno. Tudi v ljubezni ste spet ne le med dvema ognjema, temveč v popolni zmedi!

  link

ONA:
Imeli boste občutek, da ste sami za vse. Morda le nekoliko pretiravate, resnica je kot po navadi nekje vmes. V ljubezni nagibate k radikalnim rešitvam, kar je vsekakor lahko dvorezni meč.

ON:
Opazili boste nekaj, kar vam ni preveč všeč in zadeva pomemben dogovor oziroma spremembo določenih pogojev. Vsekakor dobro preberite ponujeno gradivo in šele potem ukrepajte.

  link

ONA:
Pazite, da se ne bi hitro izdali, saj boste takoj zatem morali najti nov izgovor. Tokrat boste stežka uskladili vse obveznosti. Z vodnimi znamenji (raki, ribami in škorpijoni) bo nekaj trenj, toda nič usodnega.

ON:
Predložite nekaj konkretnih dokazov glede dela in študija. Vse se bo zgladilo, a počasi in morda bo treba spremeniti določene zamisli, ali pa jih vsaj prilagoditi. V ljubezni vztrajate pri nečem, kar se bo reševalo izredno počasi.

 

ONA:
Čustva se mešajo in dvigujejo pravi vihar v vašem srcu! Našli boste prave besede, čeprav skoraj po naključju. Vsaj pri delu se osredotočite na nekaj, kar poznate.

ON:
Ob ugodnih Luninih vplivih boste dobili novi zagon. Rešujete nekaj v zvezi z ureditvijo stanovanja, posebno če ste nedavno zamenjali naslov ali pa boste urejali podrobnosti glede potovanja. V ljubezni vam pomagajo srečna naključja.

link
Kazalo