Dnevni horoskop
Horoskop velja za 20. 2. 2017
     
link

ONA:
Vrstijo se uspehi, posebno če ste si omislili nadaljevanje izobraževanja ali izpopolnjevanja. Tudi stiki s tujino in potovanja so pod ugodnimi zvezdami. Le romantike bo nekoliko manj, v ospredju je urejanje prijateljskega odnosa.

ON:
Lahko si omislite kaj novega, predvsem v karieri. Vsekakor bo zanimivo in dinamično. Prav tako storite več za svojo kondicijo; po fizičnem naporu se boste otresli viška energije.

  link

ONA:
V ljubezni kolebate, posebno če imate opravka z nekom, ki ni preveč resnicoljuben! V takih igrah vedno povlečete krajši konec. Poskusite nekako odpraviti težave z zdravjem, spremenite terapije.

ON:
Še enkrat se borite z nečim, kar naj bi že zdavnaj rešili. Za marsikaj krivite druge, ker se naenkrat niste pripravljeni soočiti s svojimi napakami. Previdno glede tega, kaj boste izjavljali, posebno s partnerko.

  link

ONA:
Takoj ob začetku tedna se vam obeta nekaj izredno pomembnega, posebno glede delovnih zadev. Mnoge boste hitro prepričali, vendar pazite, da se ne bi na pol poti premislili.

ON:
Še enkrat ugotavljate, da vam časa nenehno primanjkuje. Preveč se obremenjujete z nečim, kar ni povsem odvisno od vas. Na trnih ste, toda kmalu boste dobili sporočilo, ki pomeni odpiranje novega obzorja.

  link

ONA:
Bodite odprti za vse novosti in pri tem ne ostanite le pri besedah, posebno če že nekaj časa tuhtate o spremembi navad. Nekdo se vam želi približati, vsekakor pa ste v tem trenutku zahtevnejši kot običajno.

ON:
Odločate se morate na podlagi več dejstev. Celo ne glede na to, kako prepričani ste o svojem prav. V ljubezni je treba pogledati resnici v obraz, saj so dejstva več kot jasna.

 
     
link

ONA:
Ob več kot spodbudnem pogovoru boste ugotovili, da nekdo razmišlja enako kot vi, zato boste takoj začeli načrtovati nekaj novega. Tudi zdravstveno in fizično ste močnejši.

ON:
Zbranost je na vrhuncu in popoldne vam bo uspelo celo to, da si po napornem delu omislite kaj sproščujočega ali romantičnega. Glede dela ste pogumnejši, izteklo se bo dobro.

  link

ONA:
Bodite previdnejši tako pri delu kot doma, ker vas marsikaj še iztirja, posebno če se ukvarjate z novo in težavno zadevo. V ljubezni je prezgodaj, da bi kar koli predvidevali, zato nadaljujte korak za korakom.

ON:
Na zadeve poskusite pogledati kar se da sproščeno. Obrestuje se vam odločitev, da nekoliko popustite okoli stvari, ki vam niso več pomembne, posebno v odnosih s partnerko ali družinskimi člani.

  link

ONA:
Iznajdljivi ste in tudi glede poslov in denarja se lahko odločite za uvajanje novosti. Nikar pa ne pozabite, da je zgovornost lahko dvorezni meč, posebno ko gre za ljudi, ki jih še ne poznate dovolj dobro.

ON:
Prav zlahka se boste odločili za nekaj, kar bo naletelo na odobravanje. Našli boste zanimivo družbo ter se spomnili osebe, ki vam lahko še pomaga. Dogovorita se lahko tudi glede potovanja.

  link

ONA:
Prepirom bi se najraje, če se le da, izognili, toda vseeno bo nekaj napetosti, ker druga stran ni tako pozitivno naravnana. Zato za vse potrebujete več časa kot sicer, saj bi radi nadaljevali po svoje ter se predvsem poglobili.

ON:
Tokrat se boste na pravi način soočili z vsem, kar vas je v preteklih dneh morda preveč obremenjevalo. Pravzaprav boste brez težav in po direktni poti, brez ovinkarjenja združili prijetno s koristnim.

 
     
link

ONA:
Tako v ljubezni kot pri delu je čas za novosti, ki se začenjajo nekako spontano. Morda bo vse skupaj nastalo iz stvari, ki na videz niso tako pomembne. Na podlagi občutka boste vedli, kaj storiti.

ON:
Nekaj, kar ste pravzaprav že dolgo načrtovali, bo dobilo srečen konec. Potrebujete taka potrdila, da vaš trud ni zaman. Vsekakor ste lahko optimistični, vaša prizadevanja bodo na koncu nagrajena.

  link

ONA:
Potrebujete nekaj več dokazov, da bi se umirili in začeli spet zaupati. Počakajte vsaj do popoldneva, ko bodo odnosi nekoliko mirnejši, posebno če imate stike z ovni in strelci.

ON:
Začutili boste, da ste pod velikim pritiskom. Nekako ste med dvema ognjema. Pazite, ker take nevarne igre niste vajeni. Tudi pri poslih pazite, kaj boste obljubljali ali razkrili.

  link

ONA:
V ljubezni ste zaenkrat mirni, odločili ste se pustiti pri miru nekaj, kar spada le v daljno preteklost. Višek energije uporabite pri pogajanjih ali ob načrtovanju selitve. Nekaj novosti bo tudi glede poslovnega prostora.

ON:
Glede dela se zavedate, da ste si zastavili previsok cilj, vseeno pa ne želite odnehati in se boste tudi borili do konca. Popoldne bo nekaj več romantičnih novosti, nekaj majhnega, toda za vas izredno pomembnega.

 

ONA:
Preložite pomembne odločitve. Zaenkrat ste preveč pod vplivom čustev, zato ne govorite preveč o svojih načrtih. Včasih ste preveč lahkoverni in vse opazujete skozi rožnata očala.

ON:
Premislite, kako bi se lahko na nekoliko drugačen način soočili z istimi delovnimi težavami. Morda vas jezi to, da morate popravljati tuje napake. V ljubezni se spomnite, da ni ustaljenih ali strogih pravil.

link
Kazalo