Dnevni horoskop
Horoskop velja za 29. 11. 2015
     
link

ONA:
Računajte na nekaj težav, posebno doma, s sorodniki in s prijateljem, ki od vas očitno že nekaj časa pričakuje. Držite se istih načel kot doslej. Vsako prepiranje bi vas le izčrpalo.

ON:
Nekako slutite, kako se bo končala neka delovna ali ljubezenska zgodba, toda vseeno nočete priznati vseh svojih napak. Še vedno zavlačujete, vsekakor brez pravega razloga, namesto da bi prejeli bika za roge.

  link

ONA:
Začutili boste, kdaj in kako bi morali ukrepati. Vse prihaja ob pravem času, in čeprav je nedelja, vseeno imate občutek, da niti za hip ne morete počivati ali se sprostiti, posebno v razmerju z drugim bikom, rakom ali ribo.

ON:
Nekaj vas bo pomirilo, toda zgodbe še ni konec. K sreči pa ste nekoliko manj neodločni kot sicer in pomislekov se boste hitro otresli. Očitno je napočil pravi trenutek za akcijo.

  link

ONA:
Od nekoga zahtevate nekaj, kar je še prevelik zalogaj, celo za vas. Tudi doma niste dovolj strpni. Najboljše bo, če si boste priznali svoje šibke točke. Tako bosta skupaj hitreje dosegla kompromis in nebo bo spet jasno.

ON:
Glede določenih zapletov šele zdaj ugotavljate, da ne bo šlo brez posveta z nekom, ki je izkušen glede določenega vprašanja. Počakati morate do jutri, čeprav se vam zdi, da je vsak trenutek dragocen.

  link

ONA:
Radi bi se spustili v kaj novega in vznemirljivega, posebno na čustvenem področju. Povabilo prihaja v pravem trenutku, zato vam ne bo težko pokazati, kaj v resnici čutite in kam vas vleče.

ON:
Znova se bo izkazalo, da ne morete predvidevati prav vsega. Najboljše prihaja takrat, ko se že obrnete na drugo stran. Zato nadaljujte pokončno, saj boste tako brez težav dokazali, kaj veljate.

 
     
link

ONA:
Spet se morate ukvarjati z zadevami, ki bi jih najraje pustili nekako ob strani in pri miru. Popazite na zdravje, zlasti na želodec in grlo, in storite več, da bi ohranili dobro počutje in fizično kondicijo.

ON:
Ne ocenjujte ljudi le na podlagi prvega vtisa, čeprav ste prepričani o svojem prav. Nekdo vas kritizira in tokrat ima prav. Le navidezno ste mirni, medtem ko v vaši glavi in srcu že vre.

  link

ONA:
Nekaj, kar se vam je v preteklih dneh zdelo kot velik vprašaj, posebno v ljubezni, boste zdaj opazovali drugače, vsekakor bolj pozitivno. Nekdo razmišlja enako in zato se bosta dogovorila.

ON:
Nekaj boste opravili po svoje in nihče vas ne more usmeriti na kako drugo stran. Prevečkrat ste popustili, posebno partnerici. Tokrat se upirate, vsekakor ne brez razloga.

  link

ONA:
Brzdajte prebujena čustva, posebno zato, ker že lahko ugibate, kako se bo odzval partner ali prijatelj. Niso vsi enako naravnani. To ne pomeni, da bi se morali ustaviti, le nadaljujte drugače, bolj umirjeno in prijazno.

ON:
Nočete se preveč izpostavljati, kar je v resnici najboljša odločitev. V nasprotnem bi le izgubili preveč moči in nazadnje ugotovili, da morate vse znova. Popazite na zdravje: pozdravite prehlad!

  link

ONA:
Najzanimiveje vam bo z nekom, ki bo jasno pokazal svoje namene. Zavedate se, da ima prav, in tokrat bo med vama več razumevanja, saj se boste sprostili in prepustili.

ON:
Sledi nekoliko neobičajen razplet. Vse skupaj vam bo precej zanimivo, čeprav bi radi še malo premislili. Najboljše stike vzpostavljate z nekom, ki prihaja od daleč.

 
     
link

ONA:
Čeprav je nedelja, to ne pomeni, da bo dolgčas. Intuicija vas ne bo pustila na cedilu, posebno glede prijetne ljubezenske priložnosti. Nekdo prebuja vašo radovednost, toda obenem se potrudite obdržati svojo samostojnost.

ON:
Ne morete se pritoževati, saj ni posebnih novosti: morda ste le nekoliko bolj spremenljivega počutja, tudi zato, ker očitno imate preveč različnih zamisli in ciljev. Več počivajte.

  link

ONA:
Ob romantičnem srečanju boste nepričakovano izpustili vajeti in pokazali več, kot ste nameravali. Ne morete brzdati svojih čustev, vsaj ne tako, kot ste vajeni. Počitka skoraj ne potrebujete, saj ste fizično neustavljivi.

ON:
Predolgo razmišljate o enih in istih opravkih. Nikakor se ne morete sprostiti, čeprav ni najustreznejši dan za razmišljanje o prezahtevnih podvigih. Previdno v odnosu z rakico ali škorpijonko.

  link

ONA:
Nekaj, kar se vam je zdelo kot prevelik zalogaj in pretežka naloga, bo v resnici nekoliko lažje, kot ste pričakovali. Le v ljubezni je še nekaj nedorečenosti z moškim preveč spremenljivega počutja.

ON:
Primanjkuje vam časa, da bi se ukvarjali z vsem, kar ste si zastavili. Vsekakor pa boste zadovoljni, ker vas nekdo ima rad in sprejme prav take, kot ste, tudi če ste nepredvidljivi.

 

ONA:
Luna vam je naklonjena in že navsezgodaj si boste želeli nekaj več vznemirljivih pogovorov, strasti in možnosti za načrte v dvoje. Vsekakor dobro razporedite svoj čas.

ON:
Pričakovali ste mirno nedeljo, dogaja pa se obratno. Izredno pestro bo, tudi v ljubezni, po nepričakovanem klicu. Samskim se obeta zanimiv zmenek! Popoldne se dogovarjate tudi glede dela.

link
Kazalo