Dnevni horoskop
Horoskop velja za 6. 10. 2015
     
link

ONA:
Pazite pri poslu in z denarjem, posebno ob novih nalogah. Vse se lahko dobro izteče, sicer pa si morate narediti natančnejši načrt in premisliti, kaj se vam najbolj obrestuje. Poskusite nekako zatreti premočna čustva!

ON:
Vaše počutje se bo hitro izboljšalo. Vsekakor tudi ob prejemu novice, ki ste jo, resnici na ljubo, pričakovali šele proti koncu tedna. Očitno je, da se stvari zelo hitro razpletajo.

  link

ONA:
Radi bi odpotovali, doživeli nekaj novega in se tudi prepustili strastem, toda okoliščine vas še vedno ustavljajo. Kar pomeni tudi, da boste morali začasno preložiti pomemben načrt. Počakajte!

ON:
Pazite z denarjem, posebno če tesno sodelujete z nekom, ki upošteva svoje interese. Pri vseh dogovorih se morate prepričati, ali so pogoji resnično ugodni tudi za vas. Tudi če se odpravljate na pot. V ljubezni bo več novosti z energično znanko.

  link

ONA:
Nekdo vas bo osvojil že po prvem resnem pogovoru. Pred vama je še eno srečanje, ko se boste takoj spomnili pravih besed. Doma ali v družbi računajo na vas in lahko se ukvarjate z dvema zadevama hkrati.

ON:
Izredno zanimivo vam bo ob pogovoru, ki napoveduje večje delovne uspehe in tudi novost v ljubezni. Morda ste si predstavljali, da ste že dobili največ, kar je mogoče, toda očitno se odpirajo nove poti.

  link

ONA:
Še malo več pametnega in treznega presojanja v karieri, pa se bo vse izšlo. Nekdo bo z vami zadržan, vendar le zato, ker želi ohraniti mir. Ne pričakujte ljubezenskih čudežev, posebno zato, ker ste osebo najprej zavrnili.

ON:
Zagotovljenih je nekaj srčnih novosti, ki vam vračajo nasmeh. Draga oseba vam bo prisluhnila. Vsekakor boste hitro prešli k dejanjem, saj se že zjutraj dogaja nekaj, kar prebuja nova upanja!

 
     
link

ONA:
Jesenske ljubezenske zvezde so na vaši strani, vaše fizično počutje se prav tako izboljšuje. Tokrat bodite modrejši in zato v ljubezni ostanite skrivnostni. Popoldne se vam bo posrečilo tudi glede pomembnega izpita.

ON:
Preveč se boste obremenili z neko nalogo, ki se na koncu razpleta povsem drugače, kot ste pričakovali. Morda bo še bolje, kot je kazalo! Vsekakor imate vse razloge za nadaljevanje v višji prestavi!

  link

ONA:
Nekoliko manj uspešni boste pri nepremičninskih in domačih zadevah, kjer ste odvisni od drugih. Vseeno bo dovolj časa, da popravite napako. Ne dovolite pa, da bi vas vse skupaj ohromilo. Obstaja še veliko možnosti za uspeh.

ON:
Z nekom nikakor ne najdete skupnega jezika. Zato se zdaj počasi obrnite v drugo smer. Pri delu boste spoznali, da se določenih stvari ne da predvideti. Pazite za volanom.

  link

ONA:
Srčni planeti obetajo nekaj romantike, če boste prevzeli pobudo. Nekdo vam bo zaupal, vas poslušal, ne oklevajte, povejte mu/ji dobre in slabe strani načrta.

ON:
Odločili se boste glede izredno pomembnega načrta v povezavi s selitvijo ali potovanjem, pred vami bo še nekaj drobnih presenečenj. To vas bo pravzaprav zbudilo in še bolj spodbudilo k temu, da kaj spremenite.

  link

ONA:
Nekaj vas bo ustavilo ravno pred trenutkom, ko bi utegnili narediti napako. To bo še en znak, da bi celotno situacijo ali osebo, ki jo imate v mislih, morali še nekoliko bolje spoznati!

ON:
Preseneča vas čudno vzdušje, posebno ko boste omenili nekaj starih problemov. Nič resnega, toda dovolj, da se premislite glede pomembnega načrta. Še enkrat bo treba ubrati neko drugačno taktiko, četudi ste že precej utrujeni.

 
     
link

ONA:
Nekaj boste naredili bolj po spominu in po občutku kot na podlagi znanja. Izidi vas lahko še presenetijo, čeprav bi se morali izogibati takim rešitvam. Vsekakor popazite na zdravje, posebno če se ponavljajo glavoboli.

ON:
V ljubezni ni vse tako, kot si želite. Prvi znak je že v tem, da oklevate med dvema osebama. Glede poslov pa boste odločnejši, posebno, če se vam obeta nekoliko zanimivejša naloga, v popoldanskih urah.

  link

ONA:
Pokazali boste, da vas občasno obremenjuje preteklost. Nikar ne govorite o nečem, kar bi morali enkrat za vselej pustiti za seboj. Glede zdravja pa bi se prav tako morali utrditi.

ON:
Radi bi počeli tudi nekaj zunaj običajnega, toda v naglici se prehitro vrtite v krogu in ne veste točno, kje naj bi začeli. Vsaj v ljubezni ne bo več nesoglasij, saj boste dragi osebi dokaj hitro odgovorili.

  link

ONA:
Vaše srce se bo ogrelo za nekoga, ki ni iz vaše vsakdanje okolice. Preveč se obirate, namesto da bi poskusili izvedeti resnico. Tudi tokrat vas rešuje naključje, kar ni najpametneje, posebno pri delu.

ON:
Zaradi vplivov Lune, ki vas nekako omejuje, boste nekoliko malodušni. Stroškov bo več, prostega časa manj. Lahko še vedno najdete neki zasilni izhod, posebno glede pravnih in domačih zadev. Ne bodite črnogledi!

 

ONA:
Pri nekem pogovoru boste precej presenečeni, čeprav boste svoja prava čustva zadržali zase. Zmerno ste optimistični, čeprav je še nekaj zadev, ki bi jih morali bolje spoznati. Marsikaj se vrti v pravo smer, čim prej odgovorite na neko prošnjo.

ON:
Pri delu bo nekaj zamud, toda nikar ne delajte iz muhe slona. Že okoli poldneva lahko dobite novico, ki vam bo dejansko popravila počutje. V ljubezni bi se morali hitreje odločiti.

link
Kazalo