Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 5. 2015
     
link

ONA:
Še vedno ste ambiciozni, okoliščine pa vas ustavljajo, čeprav ste pričakovali drugačen obrat. Pomaga vam lahko mlajša oseba ali nekdo, rojen v znaku dvojčka, vodnarja ali tehtnice.

ON:
Mogoče je, da vam bo kar zmanjkalo besed, kar je pri vas sicer bolj izjema kot pravilo. To je trenutno tudi nekaj, kar je pozitivno, ker bi svoje utegnili izraziti na napačen način.

  link

ONA:
Ljubite rutino in ne prenesete sprememb, čeprav je to vir številnih sitnosti. To se bo potrdilo tudi danes, posebno proti večeru. Znova boste dobili lekcijo, kako se vse zapleta, ko se vmeša prevelika trma. Previdno ob spremenjenem režimu prehrane.

ON:
Čutite, da niste na pravi poti. Nekaj nejasnosti vas bo zadržalo na delovnem mestu dlje, kot ste pričakovali. Popoldne vam bo vsaj za nekaj ur uspelo sprostiti se in poiskati nove odgovore.

  link

ONA:
Imate dober načrt, ki se uresničuje dokaj hitro, še bolj če je povezan z ljubeznijo ali potjo, kjer boste kar prenovili svoje moči. Glede zdravja se pozanimajte v povezavi z novimi terapijami.

ON:
Poskusiti rešiti morebitne nesporazume, saj bo potem ljubezensko nebo povsem čisto in jasno. Nekaj se razpleta nekako tik pred zdajci. Bolje pozno kot nikoli, zato čim prej odgovorite na neko sporočilo.

  link

ONA:
Pri vas so spremembe počutja v zadnjih časih dokaj pogosta reč. Najbolje bo, da opravite tudi nekaj, kar vas ne navdušuje preveč, saj vam bo potem veliko lažje. Popoldne se nikar ne zapirajte med štiri stene.

ON:
Pazite, da ne bi prehitro zapravili svoje moči. Pripravite se na vse, ker vas bo optimizem nepričakovano zapustil, čeprav tudi tako negativno stanje ne bo trajalo predolgo.

 
     
link

ONA:
Konec tedna je po navadi čas, ko vas vleče ven in med ljudi. Po drugi strani pa v ljubezni še nekako taktizirate in upate, da bodo vaše želje izpolnjene, tudi če boste zadržani. Raje se izpostavite, sicer boste morali čakati v nedogled.

ON:
Ob srečanju bodite čim bolj spontani. Poslušajte srce in se potrudite izpolniti neko obljubo. Sploh niste računali na srečne okoliščine, zato bo presenečenje še bolj prijetno.

  link

ONA:
Ugodni planeti vam ob koncu meseca pomagajo, da vse končate po svojih željah. Ostane vam še, da se dogovorite okoli tega, kdaj in s kom se boste odpravili na pot. Urejate finance.

ON:
Pri poslih ste lahko mirnejši; odnosi z mlajšimi, tudi doma, se bodo popravili. V ljubezni ne iščite izgovorov, saj je odločitev tokrat vaša. Pomagajo vam srečne okoliščine, posebno z osebo, ki vam je tudi prijateljsko naklonjena.

  link

ONA:
Ustavite se le za hip in premislite, katero izmed ponujenih priložnosti bi lahko mirne duše sprejeli. Vsekakor vas prebuja več kot ena spodbudna novica, posebno glede ljubezenskega načrta ali morebitnega potovanja.

ON:
Ob koncu tedna si lahko končno nekako oddahnete, saj boste imeli dovolj časa in energije ne le za običajne načrte, temveč tudi za kaj dodatnega. In predvsem tudi kak pogumnejši korak v ljubezni.

  link

ONA:
Niste na vrhuncu moči, zato se ne izpostavljajte preveč. Želite si preveč naenkrat. Rešitev se bo prikazala, ko boste povsem mirni, posebno če tudi v ljubezni pogrešate več dialoga.

ON:
Iskanje izgovorov je povsem odveč, saj dejansko preprosto ni dovolj časa, da bi se ukvarjali z nepomembnimi rečmi. Poskusite se zavarovati, preučite vse dokumente in si zapisujte vse, kar je pomembno, posebno glede ključne naloge ali potovanja.

 
     
link

ONA:
Ugotovili boste, kdo vam je naklonjen. Sprva boste navidezno mirni, potem pa boste sproščeno pokazali, kaj in koliko vam to pomeni. Imate veliko dobrih idej in zato ni razlogov, da bi oklevali ali čakali.

ON:
Slišali boste kar nekaj informacij na kupu. Zgodbi pa na vsak način prisluhnite do konca, saj boste tako razkrili pravo ozadje. Preživite več časa na zraku, saj vas eni in isti posli in obveznosti že močno utrujajo in izčrpavajo.

  link

ONA:
Doma vam ne bo pomagalo le to, da ste se glede nečesa že dogovorili. Zgodba se ponavlja v skoraj isti obliki kot pred kratkim in ostane vam, da razložite svoje. S partnerjem bo prav tako nekaj sporov okoli zadeve, ki je ne moreta spremeniti.

ON:
Želite si več izkazovanja naklonjenosti in pozornosti, čeprav se občasno izražate prav nasprotno, kot da ste nedosegljivi in nekako odmaknjeni. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste začeli pošiljati drugačnih znakov. Popazite glede prehrane.

  link

ONA:
Najlepše stvari pridejo nepričakovano, zato vam bo neko srečanje dalo veliko pozitivne energije. Na poslovnem področju so prav tako novosti, sicer pa vse poteka nekoliko drugače, kot ste si zamislili, v pozitivnem smislu.

ON:
Imate občutek, da ste izgubili kar nekaj dragocenega časa; zdaj je trenutek, da to nadoknadite. V prostem času počnite nekaj, za kar do zdaj niste imeli dovolj energije. Sodelovanje vas prijetno preseneča.

 

ONA:
Včasih preveč poslušate svoj šesti čut, čeprav so vsa dejstva kar na dlani in povsem jasna. Morda raje iščete neko drugo razlago. Čas je, da se zberete in poskusite znova, vsekakor drugače.

ON:
Sobota vam bo precej naporna, posebno jutro, ko boste nekoliko počasni ali utrujeni, tudi zato, ker vas nekaj ne navdušuje preveč, čeprav zadeva ne more čakati. Vsaj fizično počutje bo veliko boljše kot v preteklih dneh.

link
Kazalo