Dnevni horoskop
Horoskop velja za 20. 12. 2014
     
link

ONA:
V večji družbi se boste počutili izredno dobro. Posnemate nekoga, ki je izredno zgovoren. Od njega se lahko naučite, da drugače sprejmete stvari, ki so vas dolgo pestile, vsekakor lahkotneje.

ON:
Nekomu se boste približali duhovito in spontano. Ne pripravljajte nobenih nagovorov, najboljši je iskren pristop, tudi če boste razkrili nekaj več. Simpatični boste in dobro sprejeti.

  link

ONA:
Ne bo vas preveč skrbelo za prijatelja, ki je še neodločen. Uživali boste tudi, če se odpravljate sami. Zapušča vas negotovost, ki vas je v zadnjih dneh prevečkrat ustavila.

ON:
Preveč pričakujete, potem pa ostanete brez idej. Znova je vaša poglavitna težava ljubosumje. Tako se oklepate enih in istih stvari, ki naj bi ostale že zdavnaj v preteklosti.

  link

ONA:
V ljubezni se preveč oklepate nekoga, ki se še ni odločil. Umirite se, počakajte, bodite razumni vsaj glede praktičnih nalog. Ob vas ne bo vedno nekdo, ki bi vas lahko popravljal. Previdno ob napornejšem dogovarjanju.

ON:
Ob koncu tedna in meseca imate v mislih več dejavnosti, od športa do potovanja. Ostane še eno nerešeno vprašanje. Tam se ne morete zanašati le na vašo komunikativnost: to je ljubezen oziroma odnos z osebo, ki je še ne razumete.

  link

ONA:
Radi bi povedali vse naenkrat, razkrili, kako razmišljate. Nekoga boste skoraj zamorili z vašo gostobesednostjo, toda proti sebi ne morete. Na krajšem potovanju se prebuja vaša radovednost, toda hkrati tudi neprevidnost.

ON:
Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je za zdaj oddaljila. Za zdaj ne moreta najti skupnega jezika. Glede poslov pa še ni prepozno, da si poiščete novo priložnost. Najprej bi morali poravnati stare račune.

 
     
link

ONA:
Nekje se boste imeli tako dobro, da boste nenadoma spremenili svoje načrte. Včasih je prožnost dejansko ključ do uspeha, posebno če čutite, da se vse obrača tako, kot si želite.

ON:
Konec tedna bo v znamenju zabave. To ste prav potrebovali in sijajno bo, a le, če se boste družili brez prevelikih pričakovanj. Prav zato bo še več presenetljivih preobratov.

  link

ONA:
Pazite na zdravje; ne pretiravajte in ne oponašajte tistih, ki so mlajši ali bolj pripravljeni od vas. V nasprotnem bi se preveč obremenili. Neko delo vas že obremenjuje, predvsem zaradi vpliva tistih, s katerimi se ne razumete.

ON:
Vse razložite čim preprosteje. Ob vas bo kar nekaj sogovornikov, ki drugačnega pristopa preprosto ne sprejmejo. Predolge razlage vas zagotovo ne vodijo nikamor. Popazite na zdravje, ponavljajo se prehladi.

  link

ONA:
Stiki z drago osebo ne bodo preveč obremenjujoči, kot se je dogajalo v preteklih dneh. Le delo bo v zaostanku, kar vas sicer ne obremenjuje preveč. Imeli boste pravi občutek, kam naj bi se odpravili, da bi vam bilo resnično dobro.

ON:
Predzadnjo letošnjo soboto boste preživeli po svojem okusu. Uživali boste ob vožnji, na potovanjih, ob športu. Nikogar ne pogrešate, vse poteka po načrtih, saj ste se končno prenehali zatekati v preteklost.

  link

ONA:
Osvaja vas nekdo, ki je izredno temperamentnega značaja, čeprav se bo vse skupaj morda ustavilo le pri besedah. Glede službenih zadev pa bo nekaj premikov, zaradi tega boste sprva negotovi. Nočete se preveč razkriti.

ON:
Neka ljubezenska zgodba potrebuje še veliko nadaljevanj, da bi se iz vsega skupaj izcimilo kaj več. Najprej se posvetite poslovnim obveznostim. Potem bo še dovolj časa, da se posvetite drugačnim, prijetnejšim rečem.

 
     
link

ONA:
Luna v znaku vas prebuja. Spet ste dejavni in dinamični, metuljčkasti, lahkotni. Storite več, da bi dokazali svoje dobre namene. Morda bo zadostovalo tudi sporočilo, ki bo dovolj zgovorno.

ON:
Dokazali boste, da lahko počnete veliko stvari naenkrat. Spremljajo vas srečne okoliščine, celo pri stvareh, kjer so se drugi zapletli. Privoščite si vsaj krajši oddih od vsakdanjosti. Vrnili se boste kot prerojeni.

  link

ONA:
Najprej boste nekoliko zadržani, morda le zaradi utrujenosti, potem pa vedno bolj zagnani. Obstaja možnost, da prenovite neko prijateljstvo. Stare zamere bodo pozabljene. To bo obojestransko dobra poteza.

ON:
Vaša ljubezenska pričakovanja rastejo, tudi zato, ker je v zadnjih dneh očitno bilo več soglasja. Vseeno velja več previdnosti in ravnovesja, ki ju ne bi smeli izgubiti prav zdaj, ko se je vse začelo vrteti pozitivno.

  link

ONA:
Imeli boste občutek, da se je nekaj ustavilo, sicer pa prav kmalu prihaja drugačen namig. Zagotovo bo še dovolj časa, da se vam dobro povrne z dobrim, posebno v dobri družbi.

ON:
Po nekaj dneh napetosti sledi konec tedna, ob katerem boste končno mirnejši. Družite se s prijatelji, potujte. Pri nakupih pazite, kaj izbirate in podpisujete, posebno če vas marsikaj izredno mika.

 

ONA:
Poiščite si izhod iz neke manjše zagate, vmes pa nikar ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo, posebno ne o stvareh, ki so povezane z delom. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takega tempa.

ON:
Zanesite na drago osebo, ne bo vas pustila na cedilu. Zakaj bi se namreč zapletali v ugibanja, če imate odgovor kot na dlani. Vzemite si več časa še za zadnje letošnje obveznosti, ki jih boste tako opravili brezhibno.

link
Kazalo