Dnevni horoskop
Horoskop velja za 13. 2. 2016
     
link

ONA:
Le bežen pogled na koledar bo zadostoval in ugotovili boste, da vam voda resnično teče v grlo. Zato ne zapravljajte časa v pogovorih, posebno če so ostale študijske obveznosti. Pazljivo z moškimi, saj ste preveč nestrpni.

ON:
Nikar se ne spuščajte v nekaj, česar ne poznate. Raje najprej preverite vse podatke in sporočila, saj le tako ne bo napak. Na potovanju bodite kar dvojno pozorni, saj morda preveč zaupate tistim, ki jih v resnici ne poznate.

  link

ONA:
Spet vas marsikaj omejuje in ovira, ko pa se boste hoteli pogovoriti o svojih težavah, boste mogoče naleteli na gluha ušesa. Ne jezite se na napačno osebo, posebno glede domačih zadev. Tudi s partnerjem poskusite drugače.

ON:
Ne potrebujete posrednikov, saj že sami veste, komu in kdaj lahko zaupate. Previdno glede potovanja ali obiska, morda še niste prepričani. V ljubezni bo prav tako nekaj nejasnosti, k sreči pa nič resnega.

  link

ONA:
V ljubezni bo vse potekalo po vaših željah, a le, če se boste pravočasno pogovorili. Razveselila vas bo novica od daleč. Lahko začnete načrtovati daljše potovanje ali celo selitev.

ON:
Nekemu opravku boste dali svoj pečat, zato boste izredno zadovoljni in navdihnjeni za še večje izzive. Srečanje vam bo ogrelo srce, posebno zato, ker bo nepričakovano.

  link

ONA:
Naenkrat boste ostali brez besed. V resnici pa se le umikate. To je taktika, ki je sicer zalegla, tokrat pa vseeno pazite, kajti ob vas je nekdo, ki ga nočete izgubiti. Vsaj popoldne bo neogiben pogovor.

ON:
Zaščitite se z ubranimi besedami. Ne razkrivajte ničesar, kar je povezano z vašim zasebnim življenjem. Ne poslušajte opravljanja in sumljivih novic, saj boste počasi kar sami prišli do resnice.

 
     
link

ONA:
Ob koncu tedna potrebujete več počitka, nikakor pa ne novih nalog, ki bi vas obremenile. Niste v najboljši fizični kondiciji. Spoštujte predpisane terapije in se držite le tistega, kar že poznate in vam ugaja.

ON:
Nekdo vam je bližje, kot si sploh upate misliti. Med vama je več zaupanja, celo na poslovnem področju. Le poskrbite za finance. Tako boste uživali brez občutka slabe vesti.

  link

ONA:
V mislih imate preveč stvari hkrati. Radi bi prevzeli nase še več, čeprav se zavedate, da bodo izidi le polovični. Niste pa povsem zbrani. Pohitite, posebno glede domačih opravkov.

ON:
Ostalo vam bo še nekaj nujnih opravkov, povezanih tudi z urejanjem financ ali nadurami. Vse boste opravili z lahkoto, saj je na obzorju še nekaj prijetno vznemirljivega, posebno v popoldanskih ali večernih urah.

  link

ONA:
Čutite, da prihaja vaših pet minut. Postajate vedno bolj dejavni, pogumni in dinamični. Nepričakovano bo tudi pomembno srečanje, vse bo potekalo izvirno in spontano.

ON:
V karieri in glede študija bi radi napredovali. Še vedno ste dovolj močni, sicer pa imate v mislih zelo velik projekt, nekaj, za kar tudi vi potrebujete več poguma in tudi materialnih sredstev.

  link

ONA:
Glede ljubezenskih vprašanj boste izredno nagli, morda tudi prenapeti. Imate še dovolj časa, da odgovorite na klic ali sporočilo. Popoldne se poskusite sprostiti, po možnosti ob fizični dejavnosti, ki vas sprošča.

ON:
Samozavestni ste, toda vseeno znova dobro preverite vsa pomembna vprašanja, morda obstaja nekaj, česar še niste razumeli. Zato napredujte počasi in previdno. Storite več za osebo, ki vam ogreva srce.

 
     
link

ONA:
Neradi se prepuščate naključjem in volji drugih ljudi. Danes pa ne morete predvidevati za nekaj časa vnaprej, saj bo marsikaj potekalo spontano in po neznanih poteh. Nazadnje boste vsekakor zadovoljni.

ON:
Izredno optimistični boste, posebno ob pogovoru, ki vam odpira dve zanimivi delovni možnosti. Potujte, obdržite stike s tujino. Od partnerice pa pričakujete več strasti, po drugi strani pa se obeta še eno zanimivo srečanje.

  link

ONA:
Čeprav ste nekoliko utrujeni, to ni razlog, da bi prehitro dvignili roke k višku. Vse lahko rešite, vsekakor na miren način. Glede domačega vprašanja pa se lahko posvetujete z nekom, ki je nekaj podobnega že doživel.

ON:
Vse boste uredili tako, kot je prav. Morda vam le primanjkuje nekaj časa za ljubezen in športne dejavnosti, toda vse se lahko uravnovesi. Le poiščite si novi cilj, posebno popoldne, ko vas bodo navdajale odvečne skrbi.

  link

ONA:
Bodite neposredni. Nekaj boste opravili kar tako, mimogrede. Izkazalo se bo, da je šlo za veliko stvar, ki bo pomenila prelomnico, posebno v odnosih z nekom, ki se bo končno odločil v vašo korist.

ON:
Glede najpomembnejšega vprašanja, ki zadeva partnerico ali družino, se boste najbolje odločili sami. Dokazali ste, da ste dovolj samostojni in ni vam treba skrbeti, saj se bo dobro končalo.

 

ONA:
Vedno več časa potrebujete, tudi za določene rutinske zadeve ali opravke. Primanjkuje vam pravih zamisli, tega pa si vseeno nočete priznati. V ljubezni bo zmeda, dokler ne boste pokazali več odločnosti.

ON:
Na pol poti se boste spomnili, kaj vse bi lahko še dodali na svoj novi urnik. Previdno glede izpita, potrebujete več časa. Hitreje se utrujate, česar se zaveda tudi draga oseba, ki vam morda zastavlja preveč vprašanj hkrati.

link
Kazalo