Dnevni horoskop
Horoskop velja za 25. 3. 2017
     
link

ONA:
Marsikdaj delate nekako na pol, ponavljate napake ter tako sami sebe iztirjate. Previdno, posebno z denarjem. Hkrati imate opravka z nekom, ki je izredno občutljiv. Ozračje bo napeto.

ON:
Niso vsi razpoloženi za to, da vas poslušajo, posebno ko začnete s predolgimi razlagami. Vedite, da se morate pri mnogo stvareh prilagoditi. Cena je visoka, vendar edino tako lahko premagate določene ovire.

  link

ONA:
Napeti ste, posebno z ljudmi, ki prehitro menjajo svoje razpoloženje in načrte. Tudi sami ste zadnje čase taki in prav zato se ne bi smeli preburno odzivati. Do razpleta bo prišlo šele takrat, ko boste strpnejši.

ON:
Poskrbite za to, da bodo vaši delovni interesi zaščiteni. Vse boste povedali tako jasno in jedrnato, da ne bo več nikakršnih nesporazumov. Zvečer bodite glede družbe izbirčnejši.

  link

ONA:
V ljubezni prisluhnite le svojemu srcu in šestemu čutu, ki vas zagotovo ne bo pustil na cedilu. Zadovoljni boste, posebno če ste se končno odločili za krajše potovanje.

ON:
Ljubezen vas bo povsem prevzela, vaši načrti se spreminjajo kar tik pred zdajci! Zdelo se vam bo, da je vse jasno in da ni razlogov za oklevanje. Očitno je, da ste že začeli hrepeneti po korenitih spremembah!

  link

ONA:
Kmalu boste dobili nekaj odgovorov, ki vam vsekakor ustrezajo, saj vam je jasno, da bo konec tedna več kot obetaven! Posebno večer, preživite ga v družbi, po možnosti nekje na odprtem!

ON:
Vztrajnost je očitno edini možni način, da uveljavite svoje, posebno ob novih sodelovanjih. Lahko izbirate med več možnostmi, tudi v ljubezni ter med prijatelji bo pestro.

 
     
link

ONA:
Tako v ljubezni kot glede poslov sledi zastoj, saj vas navdaja občutek, da trenutno preprosto niste dovolj vplivni. Vsekakor je najboljše, da se izogibate telefonskim pogovorom ali pisanju ter se pogovorite iz oči v oči.

ON:
Očitno je, da nekatere stvari želite čim prej urediti, toda rešitev iščete na napačni strani. Preveč zapletate stvari, ki so sicer dokaj jasne. Vse lahko ocenite že po tem, kar se je pripetilo v bližnji preteklosti.

  link

ONA:
Vse, kar se preveč ponavlja, posebno z drago osebo, vas moti. Tudi samski so zmedeni, saj nikakor ne najdejo pravih besed. Z denarjem boste na tesnem, zato pazljivo načrtujte naslednje korake.

ON:
Ostanite mirni, posebno popoldne, ko bo napetost na višku. Nikakor se ne morete uskladiti z nekom, ki mu vedno znova morate razlagati, kaj si želite in kaj je za vas najpomembnejše!

  link

ONA:
Radi bi se čim prej sprostili, toda okoliščine zahtevajo od vas veliko več previdnosti in strpnosti. Nekaj, o čemer ste bili že prepričani, da ste pustili za seboj, se vendarle ponavlja.

ON:
Vse gre prepočasi, tako glede preostalih delovnih obveznosti kot ob načrtovanju počitnic. Nekdo bo z vami nepopustljiv, in sicer v trenutku, ko je že kazalo na to, da se bosta vendarle dogovorila.

  link

ONA:
Vzemite si več časa za analizo dogodkov. Nekaj se očitno ponavlja in le na vas je, da ugotovite, kaj lahko popravite ter kaj si lahko vzamete zase. Le glede ljubezni bo manj vprašajev.

ON:
Marsikaj delate povsem avtomatično in ob tem niste niti najmanj navdušeni, saj bi si radi privoščili nekaj več improvizacije. Splet okoliščin vam pomaga pri uresničevanju take težnje, in sicer že zgodaj popoldne!

 
     
link

ONA:
Previdno, ko boste v vnovičnih stikih z nekom, ki vas je velikokrat iztiril. Napetost med vama še ni popustila, posebno če se vračate k nikdar opuščenemu načrtu ali je pred vami potovanje.

ON:
Premislite, preden boste vprašali za uslugo. Ostane še nekaj napetosti, ki že nekaj časa vlada predvsem v delovni okolici. Preložite nekaj, kar se lahko uredi šele od ponedeljka.

  link

ONA:
Razmišljate o več načrtih hkrati in enostavno ne prenesete niti najmanjšega zastoja. Popoldanska novica odločilno vpliva na vaše počutje. Neko srečanje vam je enostavno usojeno!

ON:
Vaše misli se še vedno vrtijo okoli dela in uspelo vam bo najti nekaj bližnjic. Aktivni in nemirni boste, posebno ob povezavi z ustvarjalnimi vodnarji ali ribami. V ljubezni si poiščite neko alternativno rešitev.

  link

ONA:
V družbi boste slišali nekaj koristnega tudi za vašo kariero. Vsekakor počakajte, preden boste razkrili svoje namene. Popoldne bo več dobrih novic tudi iz tujine ali v zvezi s počitnicami.

ON:
Zadostuje že ena sprememba, saj vam ni treba delati velikih načrtov in se obremenjevati s podrobnostmi. Priznati si morate, da ste dokaj zadovoljni, posebno v ljubezni.

 

ONA:
Tako na podlagi občutka kot tudi izkušenj slutite, da je marsikaj v vaših rokah. Tako pri delu kot v ljubezni se pravilno odločate. Sporočilo vas prijetno vznemirja, odločite se brez oklevanja in nepotrebnih iger.

ON:
V svojem vsakdanu bi si lahko omislili kaj novega, okoliščine so ugodne! Odnos z osebo, ki vas izredno zanima, se počasi razvija v kaj več. Izrazit bo občutek, da se za vaju začenja novo poglavje.

link
Kazalo