Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 10. 2014
     
link

ONA:
Pričakujte nekaj trenj z osebami enako močnega značaja in temperamenta, saj vam taktirke zagotovo nočejo prepustiti. Posebno popazite z izredno dejavnimi vodnimi škorpijoni, raki in ribami.

ON:
Nekaj boste počeli brez pravega načrta ali motivacije. Zato naj vas ne preseneti, da izidi ne bodo bleščeči. Priganjanja preprosto ne prenesete, v poslovnih in še manj v ljubezenskih odnosih.

  link

ONA:
Čeprav je že petek, se, namesto da bi se odpravili na lepše, še vedno ubadate z določenimi delovnimi zadevami. Več govora bo o morebitnih novih sodelovanjih, toda še vedno ste nezaupljivi.

ON:
Radi bi premislili o partneričinem predlogu ali novostih na ljubezenskem področju, vendar nimate dovolj časa. Zato se raje zatekate k stvarem, ki jih lahko rešite povsem samostojno.

  link

ONA:
Z nekom se nikakor ne moreta pogovoriti, celo okoli nekih osnovnih stvari ali postavk. To spoznanje prihaja v trenutku, ko ste že začeli sanjati o skupni dejavnosti ali celo prihodnosti. Vprašajte, saj le tako lahko pridete do resnice.

ON:
Tako v ljubezni kot doma čutite prevelik pritisk, da bi se dobro odrezali. Potrebujete več počitka kot po navadi. Ne dovolite, da bi se prepirali zaradi malenkosti, ki bi vas le še dodatno utrudile.

  link

ONA:
Koristno uporabite višek energije, saj boste na začetku škorpijonovega obdobja brez pomoči dojeli, kaj je treba storiti in kako. Usmerite se v nekaj, kar vam je najbolj pri srcu.

ON:
Lahko ste mirni in dokaj optimistični. Vsega se boste lotili sproščeno in zato boste vendarle našli še marsikaj zabavnega, morda že ob prijetnem dopoldanskem klepetu, ki vam ogreva srce.

 
     
link

ONA:
Nekomu zavidate srečne okoliščine, ki ga očitno spremljajo, toda ne vidite, da bi lahko tudi sami našli kaj podobnega, če bi le pravočasno ukrepali. Trenutno pa ste nekoliko zmedeni.

ON:
Zavedate se določenih napak, posebno doma in nasploh na čustvenem področju. Zagotovo ni razlogov, da bi jih nenehno ponavljali. Vse lahko rešite sami in povsem iskreno. Pogovor je pravi način.

  link

ONA:
Vse se lahko prebrodi, posebno če nimate v mislih nikakršnih prevelikih ali preveč velikopoteznih ciljev. Sprejmite tisto, kar se vam ponuja. Iz vsega skupaj se lahko izcimi več, kot sploh upate.

ON:
Izkoristite dan, da bi vadili in dodelali nekaj, kar bo kmalu na vrsti na vašem urniku. Le tako ne boste več pod pritiskom. Na potovanju ali izletu bo izredno lepo in vznemirljivo.

  link

ONA:
Nekdo se vam bo predstavil v boljši luči kot doslej. Vsekakor je to nekaj, kar je obema velik zalogaj in izziv. Le popazite na zdravje, saj se v zadnjih časih morda preveč prepuščate razvadam.

ON:
Nekako malodušni boste postali, posebno če se le odpravljate nekam, kamor vas ne vleče preveč. V ljubezni pa ni razlogov, da bi se sprenevedali ali kar koli skrivali. Okoliščine zahtevajo odkritost.

  link

ONA:
Prebuja se vaša silovita ambicioznost. Čaka vas marsikaj prijetnega in spodbudnega in vaša naloga je, da iztegnete roko. V ljubezni se odzivajte po občutku, tako boste najbolj privlačni.

ON:
Vaše besede odmevajo in to vam je všeč, saj radi poudarjate svoje mnenje. Pustili boste sijajen vtis, tako ob predstavitvi vaših zamisli kot v družbi pripadnic nežnejšega spola.

 
     
link

ONA:
Ne jemljite vsega preveč k srcu, posebno če se vas v ljubezni še vedno drži smola. Kmalu bo boljše, še presenečeni boste. Vsekakor zbirajte moč in krepite pozitivno stališče.

ON:
V ljubezni ni razlogov, da bi čakali ali preverjali partnerico. Dovolj bo, da sami storite prvi korak. Vsekakor pazite z denarjem in pazite glede stanovanjskega vprašanja, saj nekaj še ni v skladu s pričakovanim.

  link

ONA:
V odnosih ostane še nekaj nedorečenega, toda tokrat vas ne bo preveč skrbelo. Imate občutek, da bo na koncu izpadlo tako, kor vam ugaja. Le popazite na zdravje, pretiravate, potem se vedno znova kesate.

ON:
Neko srečanje in druženje se bo zgodilo spontano. Vsekakor imate dovolj časa na razpolago, da bi v miru premislili o vsem. Mirne duše lahko ponudite še eno priložnost osebi, ki vam še nekaj pomeni.

  link

ONA:
Nekaj vas žene, da se borite z vsemi močmi. To pa ne pomeni, da bi morali povedati prav vse, kar vam leži na srcu, posebno z osebo, ki je še ne poznate najbolje. Zavarujte svoje interese.

ON:
Zaželeli si boste več miru, vseeno pa ste sprožili nekaj, kar vas zdaj čaka in preži na vas. To je nekaj vozlov na novem poslovnem področju ali glede nerešene družinske dileme.

 

ONA:
Imate dovolj energije, celo za težja fizična opravila. To je višek, ki ga je treba pravilno izkoristiti. Zato pohitite, tudi glede potovanja. O nekom boste začeli razmišljati na drugačen način.

ON:
Še danes boste izredno dobro razpoloženi, z občutkom, da se boste pravilno odzvali. Ukvarjali se boste z zanimivo dejavnostjo in najlepše vam bo daleč od doma ali vsaj v povezavi s tujci.

link
Kazalo