Dnevni horoskop
Horoskop velja za 29. 3. 2015
     
link

ONA:
Vse se lahko reši, in čeprav bi radi delali mirno, najbolje funkcionirate takrat, ko ste pod pritiskom. Takrat se najbolj izkažete. Vaša energija narašča v popoldanskih urah.

ON:
Srce vas vleče k osebi, ki vas izziva s trmo. Nihče nima povsem prav, resnica je nekje vmes, k sreči pa se bo kmalu vsekakor razpletlo. Popoldne vam bo lažje, tudi če potujete.

  link

ONA:
Ni razlogov, da bi oklevali z drago osebo, ki vam dokazuje naklonjenost. Ostane vama le, da se dogovorita okoli določenih podrobnosti. Le glede študija še vedno oklevate, čeprav so okoliščine več kot jasne.

ON:
Imeli boste odlične stike z nekom, ki se pojavlja v vašem življenju le občasno. Spet se zavedata, kako sta ne glede na vse močno povezana. Poskrbite glede podrobnosti v povezavi s potovanjem.

  link

ONA:
Ni strahu, da bi se zgodilo kar koli zunaj tistega, kar si želite. Odločili se boste na podlagi občutka in kot po navadi ne boste zgrešili. Prijatelj vas prijetno preseneča, lahko se sprostite in sprejmete nekaj zanimivega.

ON:
Ne morete se odločiti, zato še malo počakajte. Draga oseba ne najde načina, da bi se vam približala. Morda je del krivde tudi na vaši strani, ker se za to zgodbo v zadnjih dneh niste dovolj zavzeli. Nekako ste zamišljeni, v svojem svetu.

  link

ONA:
Z Luno, ki še vedno blesti v vašem ozvezdjua, boste v še eni pomladanski nedelji na vrhuncu moči in vsakogar lahko prepričate o svojem. Pomembno je le, da ne čakate, temveč se čim prej izpostavite in tudi kaj predlagate.

ON:
Otresli se boste še zadnjih pomislekov. Le redkokdaj ste ob samem začetku pomladi tako pozitivno naravnani. Poskusite obdržati dobre stike z mlajšimi in z nekom, ki prihaja od daleč in vam lahko še pomaga.

 
     
link

ONA:
Ugaja vam nekaj, kar lahko opravljate v središču pozornosti. Radi bi se izkazali, posebno glede nečesa, kar ste začeli in opustili na sredi poti. Tokrat imate možnost, da vse skupaj popravite, posebno popoldne.

ON:
Končno veste, kaj si želite, tudi na ljubezenskem področju. Ostane vam le, da preidete k dejanjem, kar vam zagotovo ne bo pretežko, ker ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne.

  link

ONA:
Odločitvi se boste nekako izogibali, morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, danes pa čutite, da niste na višku. Ni najugodnejši dan za fizično naprezanje, saj bi se le preveč izčrpali, kar naenkrat in povsem po nepotrebnem.

ON:
Z drago osebo bosta nekoliko zadržana; nekaj vam še vedno ni povsem jasno ali se z zadevo ne strinjate. Ne premišljujte predolgo, saj vas zavlačevanje pravzaprav ne vodi nikamor.

  link

ONA:
Odločili ste se za miren konec tedna, toda še vedno so mogoči presenečenja in preobrati, tudi tik pred zdajci. Ko se boste zavedli določenih napak iz preteklosti vam bo vse lažje, tudi v ljubezni.

ON:
Poskusite se sprostiti. Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, saj se vedno nekje zalomi. V ljubezni ste spet nekoliko preračunljivi, nestrpno iščete prave odgovore. Šele proti večeru vam bo lažje.

  link

ONA:
Še vedno bi morali paziti na zdravje, posebno če začenjate novo dieto ali se odpravljate na pot. Pazite glede družinskih načrtov, saj ste nekaj morda prehitro opustili ali zapostavili, namesto da bi se potrudili po najboljših močeh.

ON:
Ne prenesete, da vas kritizirajo. Zato boste našli neko srednjo rešitev, čeprav veste, da boste morali prav kmalu ubrati drugačno taktiko. Popoldne preložite obisk, ki bi vas po nepotrebnem utrudil.

 
     
link

ONA:
Imate opravka z osebo, ki vam je naklonjena, zato bo dovolj le en majhen korak. Nekaj bo hitro obarvalo vaše počutje z rožnatimi odtenki, postajate vedno bolj optimistični in nasmejani.

ON:
Številni vas iztirjajo, posebno s spremembami počutja, zato boste izredno nepotrpežljivi. Zahtevali boste, da spoštujejo vaše pogoje, popoldne vam bo uspelo združiti vse tisto, kar vam ustreza. V ljubezni je na vidiku preobrat.

  link

ONA:
Odločite se za srečanje ali obisk, čeprav ste imeli nekaj pomislekov. Vse skupaj se bo končalo pozitivno in nazadnje boste zadovoljni, ker ste vztrajali. Partner ali prijatelj vam bo prisluhnil, čeprav se še ne strinjata okoli vsega.

ON:
Ob začetku ene najlepših sezon morda še nimate toliko energije, kolikor bi radi, toda vse se lahko uredi: pomembno je obdržati dobro voljo in optimizem, tudi ob dejavnosti, ki vam omogoča več ustvarjalnosti in razvija vašo domišljijo.

  link

ONA:
Sporočilo bo imelo ključni pomen. Ne bo vam treba preveč razmišljati in sklepati kompromisov. Dovolj bo le, da ste iskreni v pravem trenutku, in vse bo potekalo in se razpletalo počasi in na pravi način.

ON:
Potrebujete družbo nekoga, ki vas bo razumel in sprejel tudi, če se pritožujete. To morda zveni duhovito, toda ustreza resnici in prav kmalu se vam bo odvalil velik kamen od srca.

 

ONA:
Na nekaj očitkov se boste odzvali nekoliko neznačilno za vas: z molkom ali pa boste preprosto spremenili temo. Preprosto si želite nekaj več časa zase in manj za morebitne prepire.

ON:
Motijo vas tiste malenkosti, ki vam po navadi odvzamejo največ časa. Ne delajte ničesar na silo. Raje se dobro odpočijte, prav kmalu pa prihaja nova priložnost, ki je ne boste izpustili.

link
Kazalo