Dnevni horoskop
Horoskop velja za 2. 12. 2016
     
link

ONA:
Obtožili vas bodo, da ste preveč raztreseni, zato se odzivate dokaj ostro, čeprav je možno, da nimate prav. Partner ali prijatelj to sluti, a ne more proti vaši trmi. Pazite na zdravje.

ON:
Odpornost se znižuje, vsekakor si omislite več rekreacije in drugačno prehrano. V službi bi radi prevzeli vajeti, čeprav ni še pravi trenutek. Slišali boste nekaj presenetljivega, zato bi se radi držali ob strani.

  link

ONA:
Dogodki vas prepričujejo, da so presenečenja vedno možna. Vaši načrti se bodo spreminjali iz minute v minuto. Enostavno se boste prepustili, kar se vam le redko kdaj zgodi.

ON:
Nič vam ne bo pretežko, saj se vrata pred vami kar odpirajo druga za drugimi. Lahko poiščete nove zaveznike, všeč vam bo komunikacija na neki višji ravni z veliko sproščenosti.

  link

ONA:
Imate še nekaj pomislekov glede zadeve, ki vas je prehitro navdušila. Zdaj je nekoliko drugače, kot je delovalo na prvi pogled. Očitno je, da trenutno ne morete vzleteti tako visoko, kot ste upali.

ON:
Ljubezni nikar ne prepletajte preveč s prijateljskimi odnosi. V taki igri nikoli niste preveč uspešni tudi zato, ker nenehno vključujete srce. Čim prej povprašujte in ne odlašajte tudi glede poslovnega projekta.

  link

ONA:
Radi bi obdržali dokaj dobre odnose, toda nekaj vas še vedno moti. Vprašajte se, ali si neko zgodbo resnično želite ali pa gre za trmo, ki ne vodi nikamor, posebno v odnosih z nepopustljivim partnerjem.

ON:
Zavedate se, kaj se dogaja, toda vseeno ne boste razkrili svojih namenov. To bo še ena zapletena situacija, zato ne izzivajte prepira brez kraja in konca. Previdno v odnosih s tistimi, ki so danes pretirano gostobesedni!

 
     
link

ONA:
Počasi končujete pomembno nalogo, toda popoldne boste že začutili padec energije. To je prvi znak, da bi morali upočasniti in se morda bolj posvetiti tudi določenim družinskim zadevam in načrtom.

ON:
Tako v službi kot doma velja več previdnosti. Vse skupaj se bo razvilo drugače, kot ste si predstavljali. Iskreno boste povedali, da ste nekoliko razočarani. Zapisujte si pomembne podrobnosti, da ne bi zadev kar zlahka izpustili.

  link

ONA:
Slišali boste in videli nekaj, kar vam bo ogrelo srce. Ne tuhtajte preveč, kaj kaže storiti. Najprej prisluhnite svojim občutkom, ki so najboljši svetovalec. Popoldne boste nekoliko zapravljivejši!

ON:
Luna vam pomaga, da se sprostite. Veseli vas dejavnost, ki se ji lahko posvetite po dolgem času. Razvajajte se, dovolite ljubezni, da vas prevzame, posebno če je na drugi strani drugi devica, bikica ali kozoroginja.

  link

ONA:
Mnogi, ki vam niso preveč podobni, vam lahko zastavijo preveč vprašanj. Nekatera vas bodo resnično zmedla. Posebno pazite v odnosih z moškimi, s katerimi se danes ne morete uskladiti. Pozor glede prehrane.

ON:
Sprenevedanje zagotovo ni nekaj, kar vam lahko kakorkoli pomaga. Kmalu boste ugotovili, da je edina možna pot iskrenost. Partnerka se sicer ne bo odmaknila, le v službi bo še napeto.

  link

ONA:
Srečanje z osebo, ki vam je veliko pomenila, se lahko konča precej nepredvidljivo za oba. Čutita, da si nista povedala vsega. Pri delu se vam obrestuje le popolna natančnost.

ON:
Doma ali v odnosih s prijateljico trenutno ne morete izbirati, vsekakor pa gre za nekaj začasnega. Po drugi strani se poskusite čim prej dogovoriti glede novih delovnih razmer. Ni razlogov za tavanje in ugibanje.

 
     
link

ONA:
Vajeni ste mnogo naporov in tudi delo vam bo ugajalo, saj ni nepremostljivih težav. Vsekakor pa si vzemite dovolj časa tudi za zunajdelovne aktivnosti, sicer boste pred začetkom obetavnega konca tedna kar precej utrujeni.

ON:
Glede poslov ste na pravih tirih. V ljubezni se zavedate, kaj imate, vendar pa vas srce vseeno vleče na neko zanimivejšo stran. K sreči boste pravočasno premislili in se brzdali.

  link

ONA:
Neučakani ste, nemirni, polni energije. Pred vami je veliko možnosti za zanimivo spremembo, najbolj vam bo zadišala tista v zvezi s potovanjem ali obiskom. Vse skupaj pride na dan spontano.

ON:
Prijeten petek je pred vami. Vaše počutje se bo izboljšalo, v ljubezni ste spet očarljivi. Z Luno v znaku navezujete pomembne in koristne stike, tudi v poslovnih krogih.

  link

ONA:
Na določene stvari gledate preveč enostransko, posebno pozorni bodite na nekaj, kar ste začeli opravljati pred kratkim. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je enkrat zavrnila ali na neki način izdala vaše zaupanje.

ON:
Preveč razmišljate o eni in isti zadevi, namesto da bi se premaknili naprej. Gre za pomembno odločitev, skratka nekaj, česar trenutno ne zaupate nikomur. Poskusite izvedeti, kaj je v ozadju.

 

ONA:
Luna vas tokrat močno ščiti. Lahko vas preseneti nekdo, ki ste ga morda dali na stranski tir. Ob zanimivem klepetu boste ugotovili, da še vedno razmišljata podobno in imata veliko skupnega.

ON:
Nekaj se ne bo razrešilo kar samo od sebe in ob tem je očitno, da nujno potrebujete še nekaj časa ter morda tudi ustrezno pomoč. Ostane še nekaj pripetljajev z denarjem, predvsem zaradi zamud pri izplačilih.

link
Kazalo