Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 8. 2014
     
link

ONA:
Ne morete se izogniti stiku s tistimi, ki preveč zahtevajo. Vaši nesporazumi se vseeno lahko rešijo, posebno če boste več poslušali in manj govorili. Žal pa niste znani po diplomaciji in vse skupaj vam bo precej naporno.

ON:
Nekaj vam ne gre od rok tako kot nekoč. Pazite, vsaj pri pisnih opravkih in z denarjem. V ljubezni se preveč igrate z ognjem, vaše poteze so nerazumljive, saj si še sami morate priznati, da ste precej spremenljivega počutja in muhasti.

  link

ONA:
Po nekem sporočilu ali povabilu se boste počutili veliko bolje. Očitno je, da vas niso pozabili. Vsekakor storite še kaj, da se odnosi zgladijo. Zdravstveno stanje se počasi izboljšuje.

ON:
Nekaj, kar ste spremljali le površno, se bo izkazalo za zelo pomembno. Popoldne se vse spreminja in obrača v boljšo, pozitivnejšo smer. Vsekakor se boste tokrat bolje odrezali.

  link

ONA:
Tudi tokrat morate brzdati svoj temperament, predvsem neučakanost, ki vas ovira takrat, ko bi morali počakati. Po navadi imate največ sreče takrat, ko pustite zadevam, da prespijo. Z denarjem so še vedno preglavice.

ON:
Izkoristite vse, kar se vam ponuja, posebno v službi in glede študija. Dela bo več, kot ste načrtovali. Ne morete se opredeliti le za eno stvar, sicer pa ne izgubljajte časa. Le v ljubezni niste dovolj zbrani.

  link

ONA:
Ugodno bo, tako za potovanja kot za vse ljubezenske načrte. Nimate več dovolj dobrih izgovorov, da bi se znova umaknili. Utrujeni boste, vendar srečni, sicer pa vsekakor popazite tudi na zdravje.

ON:
Pri poslovnih pogovorih se zanesite na svoj šesti čut. Ne boste zgrešili, saj gre za vprašanje, ki se pravzaprav ponavlja. V ljubezni vas mikajo novosti, tokrat ste dovolj drzni.

 
     
link

ONA:
Zaslutili boste, kaj imata skupnega z osebo, ki vas vedno znova mika. Morda ste dolgo pogrešali nekoga, ki mu lahko že nagonsko zaupate. Zato ste tokrat nekoliko zadržani, čeprav brez posebnega razloga.

ON:
Ne morete se odločiti popolnoma sami, zato še malo počakajte. Znašli se boste v družbi ljudi, ki med sabo nimajo kaj dosti skupnega, pa še zmedli vas bodo z dodatnimi vprašanji. To vas bo verjetno še bolj obremenilo.

  link

ONA:
Z nekom se bosta sijajno razumela, morda zato, ker sta pred kratkim doživela nekaj podobnega. Tokrat imate priložnost za pravo zbliževanje. V službi odpravljate še nekaj sitnosti, ki jih boste kmalu pozabili.

ON:
Na obzorju je več novosti, posebno če razmišljate o potovanju ali športu. Lahko se ukvarjate z najtežjim. Že dopoldne boste uspešni, lahko pa zadenete dve muhi na en mah. Nekdo presenetljivo hitro osvaja vaše srce.

  link

ONA:
Radi se igrate z besedami in malce izzivate. Zato so mogoči prepiri z nekom, ki je izredno občutljiv in vam je morda podobnejši, kot si želite priznati. Glede praktičnih opravkov pa pazite, da ne bi začeli preveč zamujati.

ON:
V službi niste med najbolj zadovoljnimi, kar se že odraža na vaših rezultatih. Poskusite se dogovoriti z neposredno udeleženimi, namesto da bi se zanašali le na govorice in nepreverjene informacije.

  link

ONA:
Izberite si pravo družbo za potovanje, ki vam bo pisano na kožo. Pogrešate spremembe. Zadovoljni boste, ker vidite konkretne izide svojih prizadevanj, posebno na ustvarjalnem področju.

ON:
Glede marsičesa ste izredno hitri in marljivi. Najdite dovolj časa za načrt, za katerega nikoli niste imeli dovolj poguma. Nič več strahu ne bo, le želja, da bi vam uspelo, tudi v ljubezni.

 
     
link

ONA:
Preveč razmišljate in preverjate vse razloge za in proti. Namesto tega se spomnite, kako se je hitro razpletlo, ko ste storili nekaj pogumnejšega. Lahko ponovite podvig, najbolje pozneje popoldne, ko boste bolj spočiti.

ON:
Zvezde vam odsvetujejo nove fizične napore, saj bi v resnici morali počakati vsaj do sobote, ko boste bolje pripravljeni. Previdno v odnosih z muhastimi raki in škorpijoni.

  link

ONA:
Trenutno vas vsi obremenjujejo in priznati si morate, da ste neodločni. Nesporazumov ne morete rešiti, če ste pristranski in pod vplivom čustev. Ob novih sestankih in dogovorih najprej pazljivo prisluhnite.

ON:
Sprašujete se okoli stvari, ki si ne zaslužijo toliko pomena. Priznajte si, da pretiravate. Bodite čim bolj praktični, posebno pri delu. Soočate se z napadalnostjo ali tekmovalnostjo drugih, toda na koncu bo vse mirno.

  link

ONA:
Preverite vse, kar zadeva denar, prihranke, račune. Morda ste pozabili na nekaj izredno pomembnega. Tokrat se bo vse srečno rešilo, toda vseeno se potrudite, da boste v prihodnje bolje organizirani.

ON:
Imeli ste občutek, da ste nekaj že končali, toda ni tako. Nujno potrebujete spremembo, nekaj, kar vam bo odvrnilo misli od drugih, tekočih težav. Novost prihaja pozneje popoldne.

 

ONA:
Odgovor je tako rekoč na dlani, posebno glede umetniških dejavnosti in ljubezenskih načrtov. Zapišite si vse, kar je najpomembnejše, in zahtevajte jasne pogoje. Takrat se bo začelo razpletati brez težav.

ON:
Vse, kar je dobro, ima svoj začetek in konec, vendar danes imate vse razloge, da razmišljate le o obetavnem začetku. Lahko se predate čustvom, saj je draga oseba podobno naravnana.

link
Kazalo