Dnevni horoskop
Horoskop velja za 18. 1. 2018
     
link

ONA:
Delovna priložnost prihaja precej nepričakovano, zato pazite, da ne boste prehitevali dogodkov. Premislite o stroških. Prav tako je možno, da morate upoštevati pravila, ki vam niso po godu.

ON:
Preveč ste mirni in čakate, da se nekaj premakne kar samo od sebe. Tako si utegnete nakopati dodatne tegobe, zato storite nekaj več, dokler je še čas. Pazite na želodec, predvsem zaradi neredne prehrane.

  link

ONA:
Upate, da se bodo stvari obrnile vam v prid. Vseeno pazite, da vas ne bo nekdo razočaral v zadnjem trenutku. Poskrbeti morate za nekaj, s čimer ste v resnici odlašali. Držite se dejstev.

ON:
Nekdo vas še enkrat pušča na cedilu, vi potrebujete veliko časa, da bi to sploh ugotovili. Vsaj pri delu zahtevajte svoje, posebno če rabite še nekaj pomembnih dokumentov in dokazil.

  link

ONA:
Pri poslih boste dokazali svoj prav, zato lahko načrtujete za naprej. Videli boste nekoga, ki vam še vedno ogreva srce. Pogovor se bo končal povsem drugače, kot ste upali, vsekakor lahko trdite, da ste se marsikaj naučili.

ON:
Popoldne se bo zgodilo nekaj, o čemer boste še dolgo razmišljali. Ne upate preveč in ravno zato boste prijetno presenečeni. Otresite se vseh morebitnih nesmiselnih pomislekov.

  link

ONA:
Odgovorite na neko sporočilo; takoj vam bo odleglo, ker si odpirate novo ljubezensko pot. Vse boste uspešno premagali, tudi s pomočjo nekoga, ki ga ne srečujete pogosto.

ON:
Uspeh je tako rekoč za vogalom, toda ostane še nekaj pogovorov, ki so neizogibni del zgodbe. Pravzaprav boste navdušeni nad priložnostjo, da končno izrazite svoje mnenje.

 
     
link

ONA:
Z nekom se ne moreta razumeti, slutite, da ni vse tako, kot se vam je zdelo na prvi pogled. Ni prvič, da vas čustva zavedejo. Vsekakor pazite, posebno glede nalog, ki zahtevajo natančnost.

ON:
Utrujenost se stopnjuje, ne morete se izogniti občutku, da se nič ne premika tako, kot bi radi. Tudi zato, ker se morate podrediti nekomu, ki nima prav. Pazite z vodnarji, biki in kozorogi.

  link

ONA:
Nekdo bo vplival na vas veliko bolj, kot si želite priznati. Srčne zvezde vam mešajo štrene. Čakate in čakate na neko sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak naprej.

ON:
Tokrat si želite več miru, načrtujete nekaj dolgoročnega. Vseeno preverite, ali je tudi draga oseba na isti valovni dolžini. Pri pravnih zadevah potrebujete pomoč novih posrednikov.

  link

ONA:
Na potovanju vam bo izredno prijetno. Tudi v poslovnem krogu bo prišlo do sprememb, ki vzbujajo novo upanje. Končno boste imeli priložnost, da se odločite le po svoji vesti.

ON:
Premislite, kako se boste približali osebi, ki vam je izredno pri srcu. Bodite čim bolj razumevajoči in prijateljsko nastrojeni. Tako boste dosegli kar nekaj pomembnih točk hkrati.

  link

ONA:
Nekdo vas ocenjuje povsem napačno. Del krivde je tudi na vas, saj ne storite dovolj, da bi dokazali nasprotno. Pozor doma, saj se morate soočiti z nečim, kar ni ravno prijetno.

ON:
Nekomu se boste oglasili z velikansko zamudo, zato naj vas ne preseneti ne preveč navdušen odziv. Zgodbo boste razvozlali le, če boste tokrat hitri in povsem iskreni.

 
     
link

ONA:
Tako v ljubezni kot v poslovnih odnosih lahko načrtujete nekaj čisto novega. Pokažite, da tokrat ne boste zaletavi, temveč le polni pristnega navdušenja ter želje, da bi se izkazali.

ON:
Borili se boste ravno v trenutku, ko bodo vsi drugi nekako odnehali. To je eno vaših najmočnejših orožij: da se prebudite ravno takrat, ko drugi ne pričakujejo takega odziva.

  link

ONA:
Imate občutek, da se določene stvari enostavno vlečejo, vi pa ne morete nič, razen čakati. Ne morete dobiti zaželene podpore, lahko pa se mirno odločite razporediti najtežje.

ON:
Tokrat ste utrujeni in naveličani, ker se vam enostavno ne ljubi boriti z nekom, ki je trmast in vztraja pri neustrezni rešitvi. Z drago osebo ste preostri, tudi zaradi napetosti glede nekega starega vprašanja.

  link

ONA:
Pod vplivom Lune v vašem znaku ste prepričani, da ste na pravi poti. Glede ljubezni ste navezani na eno in isto zamisel. Kazalo je drugače, toda srce vas vseeno še vleče na isto stran.

ON:
V karieri ste neutrudljivi, glede čustev pa precej neodločni. Razum se bori s tistim, kar mu veleva srce. Zato se ne morete odločiti. Vsaj pri delu se držite pravil, ki jih že dobro poznate.

 

ONA:
Niste preveč vztrajni, popuščate tudi glede stvari, v katere popolnoma verjamete. Ostane vam še to, da se poskusite zavarovati, vsaj glede pomembnih podatkov, listin in računov.

ON:
Postajate vedno bolj praktični. Delo vam gre od rok, prav tako pravni in denarni posli. Ljubezen prihaja skozi prijateljstvo, morda v trenutku, ko boste povsem nepripravljeni.

link
Izbor
Kazalo