Dnevni horoskop
Horoskop velja za 31. 7. 2014
     
link

ONA:
Vaši načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku. Tokrat si morate priznati, da ničesar ne morete predvidevati, če so vključeni tudi sorodniki ali partner. Ne govorite preveč o sebi, temveč najprej prisluhnite.

ON:
Ne zanašajte se le na izkušnje, saj se nekaj, kar vam ni bilo všeč, zagotovo ne bo ponovilo. Tokrat je vse drugače, lahko ste mirni. V službi si pomagate z informacijami, ki bodo prispele nekako tik pred zdajci.

  link

ONA:
Pokazali boste, da imate jeklene živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, kar vas edino utegne spraviti iz tira. Prihaja zanimivo povabilo, najverjetneje od daleč.

ON:
Storite nekaj novih ljubezenskih korakov ali pa odpotujte. V nasprotnem vam bo žal, ker imate veliko energije in bi jo radi podelili tudi z vašimi bližnjimi. Poskrbite za nekoga izmed mlajših.

  link

ONA:
Vaši odzivi so spet obarvani s trenutnimi čustvi. Enkrat se odzovete nežno, drugič povsem drugače, nekoliko nestrpno. Delo vas vsekakor preveč obremenjuje, saj se vrstijo določeni pritiski.

ON:
Razmišljate s srcem in odločate se na podlagi čustev, kar je včasih nevarno. Zato pazite v službi, kjer bo nekaj več nevšečnosti. Razumel vas bo le nekdo izmed vaših bližnjih, ki vam obenem svetuje, vprašanje pa je, ali boste to upoštevali.

  link

ONA:
Še vedno ste med tistimi, ki bodo pustili najmočnejši pečat. Nekdo vam je vdan, lahko odpreta novo poglavje. Računajte na dolgo in zanimivo prijateljstvo, morda tudi druženje, ki lahko preraste v kaj več.

ON:
Z ugodno Luno se vam ob koncu meseca nič ne zdi pretežko. V ljubezni vseeno pazite, saj še ni prišel ugoden trenutek za pogovor o dolgoročnejših načrtih. Ostanite pri lahkotnih, poletnih temah.

 
     
link

ONA:
Previdno izrazite vse preostale morebitne dvome. Morda vas bodo prepričevali prav v trenutku, ko boste najbolj utrujeni. Najprej preudarno zaščitite svoje interese.

ON:
Iskrenost se tokrat obrestuje, a le v domačem krogu. V službi pa morda niti ne treba povedati resnice v obraz vsem, ki bi so to utegnili tolmačiti napačno. Previdno ob večjih nakupih.

  link

ONA:
Prijateljstvo vam pomeni veliko, toda ne sme vas ustavljati takrat, ko bi lahko sami dosegli več. To velja še zlasti glede potovanj in poslov, kjer ste še kar suvereni, podkovani in odločni.

ON:
Dober začetek vam lahko da dober zagon za nadaljevanje. Le pazite glede stroškov, ker bo denarja še vedno nekaj manj. Draga oseba si vsekakor želi več vaše pobude, ne pustite je na cedilu.

  link

ONA:
Ne poznate vseh okoliščin, zato se nikar ne izpostavljajte. Včasih je najboljše, da prisluhnete nekomu izmed starejših, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Pri delu se morate še učiti.

ON:
Premislite, preden se boste odpravili na pot. Tokrat ne morete početi vsega, kar ste načrtovali, saj so stroški preveliki. Pogrešate več miru, posebno v ljubezenskih odnosih.

  link

ONA:
Po navadi pričakujete, da se bo zapletlo prav takrat, ko naj bi vse delovalo idealno. Preveč kopljete do zadnjih podrobnosti, namesto da bi se sprostili in sprejeli to, da je vse vendarle dokaj pozitivno.

ON:
Vse se lahko reši, toda vsekakor le na miren način in brez prevelikih pritiskov. Tak način vam vsekakor najbolj ustreza. Pazite glede stroškov, še posebno če se odpravljate na pot.

 
     
link

ONA:
Čim prej se posvetite vsem pomembnim poslom. Ob tem ostanite varčni, tako z energijo kot z denarjem. Počakajte glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja. Neko sodelovanje ali druženje vas očitno še vedno obremenjuje.

ON:
Imate opravka z ljudmi, ki bodo zahtevali vedno več. Pazite še zlasti s tistimi, ki so vam že povzročili nekaj preglavic. Uporabite izkušnje, brez praznega upanja, da se bo tokrat reševalo spontano in brez vašega posega.

  link

ONA:
Nadaljujete nekaj, česar ste se kot rešitve domislili takrat, ko ste bili nekako na tleh. Pravzaprav komaj čakate, da se izkažete, posebno glede ljubezenskih načrtov. Dober spomin vam znova pomaga, posebno ob poslovnih pogovorih.

ON:
Potrudite se po najboljših močeh, saj imate priložnost končati nekaj, kar se je zavleklo. Z denarjem imate srečo, zato ga vsekakor preudarno naložite, v ljubezni pa boste zaigrali na vse ali nič.

  link

ONA:
Izogibajte se ukvarjanju s težjimi domačimi opravili ali športnimi dejavnostmi. Radi bi nadoknadili izgubljeni čas, ko ste počivali ali okrevali, toda zagotovo ne gre čez noč, sicer se boste še bolj utrudili.

ON:
Ne delajte ničesar napol, le zato, da to nekako avtomatično odkljukate kot narejeno. Tako bi si nakopali še nekaj nevšečnosti. Če že nimate pravih sogovornikov, potem vsaj počakajte na ugodnejši trenutek.

 

ONA:
Ne ocenjujte nekoga le na podlagi prvega vtisa, saj lahko postanete neverjetno pristranski. Stvari so drugačne, kot se vam dozdeva, in obstaja še veliko podrobnosti, ki bi jih morali izvedeti, zato pazite.

ON:
Vzemite si nekaj več časa zase. Niste preveč navdušeni nad tem, kar se dogaja v službi, toda za zdaj ne morete spremeniti ničesar. Najbolj se vam upira vse, kar diši po priganjanju.

link
Kazalo