Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 8. 2016
     
link

ONA:
Preveč vas obremenjujejo stvari, ki jih zaenkrat ne morete spremeniti. Obenem ne upoštevate nasvetov nekoga, ki je veliko bolj miren in izkušen. Pozor tudi doma, zlasti s starejšimi ter vodnimi raki in škorpijoni.

ON:
Začutili boste nemir, saj morate kar nekaj stvari pustiti nedokončanih. Doma vas obremenjujejo in najraje bi se nekako umaknili, čeprav se hkrati zavedate, da to ni najboljša rešitev, saj vas bo vse slej ko prej počakalo.

  link

ONA:
V ljubezni se odvija po vaših željah, pa tudi glede drugega ste trenutno mirnejši kot običajno. Prepričani boste o svojem prav, tudi če imate stike z nekom iz preteklosti. Pazite le na prehrano.

ON:
Ni razlogov, da bi o nečem le razmišljali, saj bo to pravi trenutek, da kaj tudi udejanjite. Odgovor, ki vam ga ponuja draga oseba, lahko vpliva na vaše odločitve v zvezi s spremembo naslova ali potovanjem.

  link

ONA:
Poskrbite za svoj duševni mir. Lahko rešite ljubezensko dilemo ter se popoldne pogovorite tudi glede poslov, ki bodo na vrsti že od jutri. Na vsak način poskusite zavarovati svoje interese.

ON:
Naenkrat nimate zadostne motivacije in zdi se vam, da se vse vrti na enak način. Zato vam bo potovanje pisano na kožo, pod pogojem, da ne boste preveč zapravili. V ljubezni ostane veliko vprašanje: kdo bo tokrat popustil?

  link

ONA:
Imate dobre zamisli in danes se vam nekako zdi, da lahko premagate vse ovire. Luna prebuja vaš optimizem in marsikaj se bo rešilo, če boste le izredno vztrajni. Zdravje bo boljše.

ON:
Prisluhnite partnerki ali prijateljici, povedala vam bo nekaj izredno pomembnega. Takoj si boste zastavili nov cilj, tudi v zvezi z delom ali konjičkom, ki vam lahko prinese dobiček in boljše razpoloženje.

 
     
link

ONA:
Danes vam nič ne gre od rok tako kot nekoč. Bodite pozornejši z nekom, ki vam morda ne zaupa, saj vas ne pozna najbolje. Morda ne opažate, da ste se spremenili, in se na iste stare zadeve odzivate drugače.

ON:
Spomnili se boste neke nedokončane obveznosti, vendar se stvari zaenkrat ne morejo premakniti. Tokrat vam ni treba hiteti, temveč pustite času čas. Tudi v ljubezni se svetujeta sproščenost in zaupanje.

  link

ONA:
Izrazito pogumni boste celo glede stvari, ki jih do zdaj niste hoteli razkriti. V ljubezni se vrača nekdo, ki je očitno pozabil na stare zamere. Popoldne bo ugodno za nakupe.

ON:
Počasi okrevate ali se odločate za nekaj, kar bo pomenilo dodaten fizični napor, nikakor pa vam ne bo odveč! Zato ne bodite v skrbeh, svoje moči in čas boste pravilno razporedili.

  link

ONA:
Neko zadevo boste pravočasno uredili. Nenavadno bo, ker vas bo spet klical nekdo, ki ste ga skoraj že odpisali. To je le nadaljevanje zgodbe, ki vas bo z novimi odtenki še enkrat zmedla.

ON:
Spravljajo vas iz tira ljudje, ki se preveč vmešavajo v vaše zasebne zadeve. Ne jezite se, kaj takega vam nikakor ne pomaga. Vsaj popoldne si brez slabe vesti vzemite več časa za načrtovanje nove aktivnosti, pri kateri bi lahko dokazali, kaj veljate.

  link

ONA:
To bo še ena nedelja, zaznamovana s presenečenji. Akcija vam vsekakor bolj ugaja kot pasivno čakanje in poležavanje. Posebno zanimivo bo, če potujete ali načrtujete srčno srečanje.

ON:
Presenetite drago osebo! Brez skrbi, odziv bo dober. Pogovor se bo na zanimiv način prepletal tudi z delom. Lahko predlagate kaj izvirnega, ne bo vam žal, posebno če ste o vsem skupaj dolgo tuhtali.

 
     
link

ONA:
Premislite o novih korakih na čustvenem področju. Nekdo vas še obremenjuje, nikakor se ne moreta enako naravnati. Zahtevali boste več pogovora in resnih, jasnih odgovorov: da ali ne.

ON:
Ne ozirajte se preveč na tiste, ki niso zanesljivi. Le ostanite odločni in poskrbite za svoje interese. Le za hip boste razmišljali, potem vas bo nekaj predramilo in povedali boste svoje.

  link

ONA:
Skrbelo vas bo, kako boste opravili nekaj, kar bi najraje že zdavnaj pustili za seboj. Romantični načrti se izpolnjujejo prepočasi, toda dogodkov vsaj za zdaj ne morete pospešiti.

ON:
Zastavili si boste nekaj več kot običajno ob koncu tedna. Zgodba bo zanimiva, posebno če je povezana z mlajšo osebo. Tokrat se lahko presenetljivo hitro dogovorita, saj boste popustljivejši kot po navadi.

  link

ONA:
Niste med najuspešnejšimi, vendar le zato, ker ste neučakani, kar za vas zagotovo ni nenavadno. Niti srčne novosti vam ne morejo vrniti nasmeha, saj vas neka zgodba ne glede na vse precej obremenjuje.

ON:
Nekaj vas še muči, vseeno pa se nekoliko sprenevedate in delate, kot da je pravzaprav vse zglajeno. Ne nadaljujte po takih ovinkih, temveč partnerki ali svojcem povejte, kaj je narobe.

 

ONA:
V ljubezni bodite bolj predani in nežnejši. Nekdo vas čaka. Zato nikar ne ovinkarite, saj bo že dopoldne lahko nepozabno, posebno če se odpravljate nekam daleč ali se srečujete z mlajšimi.

ON:
Vračajo se dobre zamisli in komaj čakate, da se nekaj končno premakne. Vsekakor pravočasno razložite, kaj nameravate glede potovanja in čim prej položite karte na mizo.

link
Kazalo