Dnevni horoskop
Horoskop velja za 19. 3. 2018
     
link

ONA:
Spet se boste dobro razumeli skoraj z vsemi. Morda v resnici le nekoliko bolj pazite, kaj in kdaj boste spregovorili. Zgodilo se bo tudi nekaj nepredvidenega, vsekakor pa se bo odlično izteklo.

ON:
Radi bi se postavili v ospredje in tudi uspelo vam bo z osebo, ki vam je dokaj podobna. Vsekakor se lahko pogovorita tudi o stvareh, ki so za oba odločilne. Vsekakor ste lahko optimistični.

  link

ONA:
Pohitite, ker z oklevanjem izgubljate dragocen čas. Nekdo vam bo sicer pomagal, čeprav bo hkrati z vami zahteven. Premislite, preden boste sprejeli. V ljubezni boste na večji preizkušnji.

ON:
Tokrat ste preveč pod vplivom preteklih dogodkov, zato oklevate, namesto da bi hitro, že dopoldne izkoristili neko priložnost. Tudi partnerka bo zaradi tega morda nejevoljna.

  link

ONA:
Hitro boste potegnili prave vezi in pred vsemi drugimi boste tako izvedeli, kakšna je trenutna situacija glede dela in pravnih zadev. Ljubezensko dilemo boste rešili brez vmešavanja drugih.

ON:
Imate vse v svojih rokah. Bodite le bolj razumevajoči na delu, posebno če vodite izredno zahteven projekt. Partnerki ali prijateljici boste kar hitro povedali nekaj pomembnega.

  link

ONA:
Nikakor vam ne bo všeč to, da se morate boriti celo za nekaj, kar ste že dosegli. Novo dokazovanje vam jemlje precej energije. Ob morebitnih težavah z zdravjem najprej preverite želodec.

ON:
Vprašajte se, zakaj ste toliko zadirčni z nekom, ki vam noče odgovoriti? Pazite v odnosih s starejšimi, tako doma kot v službi. Tokrat morda ne morete imeti zadnje besede.

 
     
link

ONA:
Na srčnem področju boste končno mirnejši, ne bo več treba izbirati med dvema možnostma. Glede na položaj Lune v ognjenem elementu lahko računate na delovni uspeh, pa tudi na srečen razplet na potovanjih.

ON:
Pozabite na stare zamere, čas je, da začnete nekaj novega. Ne ozirajte se na morebitne opazke v delovnem krogu, ker veste, da ste lahko suvereni in samostojni. Pazite z denarjem.

  link

ONA:
Nekaj se bo zavleklo, vi pa ne veste, kako bi se rešili iz zagate. Pazite s tistimi, ki vas nenehno preganjajo. Tokrat se morate nekoliko umiriti in počakati, saj je to edina možna rešitev.

ON:
Spet ste nekoliko bolj živčni, vsekakor pa vas rešuje to, da se ne branite dodatnega dela. Pazite tudi, da vas ne bodo zavrnili, ker ste nekje ali nekoč prehitro odnehali.

  link

ONA:
Pri delu vas bodo priganjali, kar vas zlahka spravlja iz tira. Spet obstaja nevarnost, da bi vas napadel nekdo, ki meni, da ste preveč trmasti. Ubranili se boste mirno in z argumenti.

ON:
Zavrnite povabilo vsaj dotlej, dokler ne boste pripravljeni. Preverite vse, kar je povezano z uradnimi listinami in računi. Tako si lahko prihranite kar nekaj časa in izognete nevšečnostim in zamudam.

  link

ONA:
Težje naloge se lotevate nekako nejevoljno ali utrujeni. Poskušajte brzdati težnjo, da bi se na srčnem področju odvijalo le po vaših željah. To je nekaj, kar naj bi vas že v preteklosti izučilo.

ON:
Niste v najboljši kondiciji, toda vseeno veste, kaj morate storiti brez kakršnegakoli oklevanja. Začnite v službi in glede opravljanja izpita. Priskrbite si najpomembnejše podatke.

 
     
link

ONA:
Dobro se boste počutili v družbi ljudi, ki bodo takoj na začetku pokazali dovolj posluha in odprt značaj. Vsekakor imate vse predpogoje za uspeh! Pozanimajte se glede športnih aktivnosti.

ON:
Ob začetku tedna si želite le, da bi se čim prej uveljavili glede zadeve, ki vam je najbolj pri srcu. Nekaj bi radi opravili sami in brez veliko besed. Lahko se tudi odpravite na pot.

  link

ONA:
Imate občutek, da se nikakor ne morete ustaviti. Morda je del krivde tudi na vas, saj ste nekoliko zamudili pri izpolnjevanju obljub. V ljubezenskih odnosih ste preveč pristranski.

ON:
Nekaj boste opravili rutinsko, toda ostane občutek, da bi se lahko bolje izkazali. Imeli pa boste novo priložnost, sicer pa nekoliko pozneje. Pri srčnih zadevah ste še vedno negotovi.

  link

ONA:
Družite se z mlajšimi, ki vam tudi danes pomagajo, tako pri delu kot tudi učenju. Ukvarjajte se s športom in fizično aktivnostjo, zapostavljate svoje zdravje in kondicijo.

ON:
Danes se boste laže odločili, posebno če se družite z mlajšimi. Zanimiva oseba se bo izkazala v vaših očeh, začeli boste razmišljati o skupnem sodelovanju. Srce vas vleče na pravo stran.

 

ONA:
V službi se dogaja nekaj, kar se sicer odvija pozitivno, toda zelo počasi. Vsekakor posvetite več pozornosti svojemu zdravju, fizičnemu videzu, okrevanju. Storite več zase, vzemite si dovolj časa.

ON:
Pri delu se dogaja preveč hkrati. To vam celo ustreza, saj ne bo časa za predolgo tuhtanje. Morda bi se morali prej od predvidenega odpraviti na pot. Ne izgubljajte časa.

link
Izbor
Kazalo