Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 10. 2014
     
link

ONA:
Igre v obliki branja med vrsticami vam ne gredo najbolje od rok, zato se ne spuščajte v taka dejanja z nepredvidljivim koncem. Ne spuščajte se v nekaj, česar ne obvladate.

ON:
Priložnosti bo še veliko, zato se ne ustavljajte in ne obremenjujte s preteklostjo, temveč se potrudite okoli najnujnejše naloge, tudi doma. Prisluhnite pripadnicam nežnejšega spola, ki so danes bolj intuitivne.

  link

ONA:
Dobili boste nekaj zaupljivih informacij, toda vsaj s partnerjem ali prijateljem ostaja občutek, da se še morata o marsičem pomeniti. Pri marsičem vam pomagajo mlajši, začutili boste njihovo energijo.

ON:
V karieri vam gre še kar dobro, sicer pa se boste zavedli, kaj vse ste morda zamudili glede ljubezenskih novosti. Še je čas, da se izkažete, zato kujte železo, dokler je še vroče.

  link

ONA:
Preveč pričakujete od prijatelja ali sorodnika, ki je morda že sit vašega spremenljivega vedenja. Tako na delu kot tudi v šoli in pri uradnih srečanjih se raje držite v ozadju in počakajte na ugodnejši trenutek.

ON:
Tokrat potrebujete nekaj več časa, da prepričate druge o svojih dobrih namenih. V ljubezni ste posebno vzkipljivi, posebno z osebo, ki nikakor noče razumeti, kaj ji želite na vsak način dopovedati.

  link

ONA:
Glede ljubezenskih zadev vam ne gre slabo, čeprav se še ne morete povsem sprostiti. Spomnili se boste, kako bi si lahko olajšali delo. Vse se na določen način prepleta in rešitev je bližje, kot si mislite.

ON:
Tokrat končno gre po načrtih. Stvari se bodo reševale dokaj hitro. Pogrešali ste že prav tak dan, v katerem ni težav zaradi nejasnosti in zamud, temveč le odprta pot. To velja tudi v ljubezni.

 
     
link

ONA:
Lahko se splete zanimiva prijateljska ali ljubezenska zgodba, če ne boste po nepotrebnem previdni ali zadržani. Dogovarjate se brez težav in tudi v službi ni ovir.

ON:
Tako v karieri kot v ljubezni vsekakor dobro premislite o nekem pogovoru. Stvari se lahko zasukajo v drugo smer, vsekakor veliko bolje, kot si sploh upate. Pomembno bo, da ostanete sproščeni.

  link

ONA:
Vse gre po načrtih. Skoraj ste se nekako že odvadili tega, da stvari potekajo po kot po maslu. V nekaj urah boste končali nekaj, kar se je dolgo vleklo. V ljubezni ste v središču pozornosti.

ON:
Ugaja vam, da se dogaja veliko stvari ob istem času. To so dnevi, v katerih marsikaj poteka po posebnem vrstnem redu ali zaporedju, kar vam bo tokrat najbolj ugajalo, saj ni več nikakršnih pritiskov.

  link

ONA:
Za marsikaj boste potrebovali veliko več časa kot sicer. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih ciljev in načina življenja, posebno s starejšimi ter v odnosih z nekoliko togimi devicami, kozorogi in biki.

ON:
Ne morete se sami spoprijeti z vsem. Imate občutek, da je situacija že nevzdržna, saj nikogar ne prepričate o svojem prav. Morda še sami niste povsem in stoodstotno prepričani. Odpornost se bo znižala in tudi to je posledica stresa.

  link

ONA:
Dobro se počutite. Že zjutraj si boste nabrali moči za nove izzive. Počasi se začenja zanimivejše obdobje. Velika možnost je, da se bo oglasil nekdo, ki vas prav posebno mika oseba, ki bi jo radi bolje spoznali.

ON:
Imate dovolj optimizma, da se spoprimete z vsem. Tudi partnerica ali najboljši prijatelj bosta z vami prepričljiva. Pri poslih zavihajte rokave, bodite neposredni. To bo pravo zagotovilo za uspeh.

 
     
link

ONA:
Mogočih je nekaj zapletov, predvsem s tistimi, ki so izredno občutljivi in dlakocepski. V ljubezni nič ne poteka po ustaljeni shemi. Partner je precej nepredvidljiv, to vam tokrat niti malo ne ugaja.

ON:
V družbi nežnejšega spola bi se prav radi izkazali, toda to je nemogoče, dokler boste govorili le o sebi. Prisluhnite vsem, ki prihajajo do vas z novicami, tudi glede nepremičninskih zadev.

  link

ONA:
V načrte, ki zadevajo razširitev dejavnosti ali izpopolnjevanje, vključite tudi drago osebo ali družinskega člana. Njegov nasvet je dober in vam ustreza. Vsekakor pohitite in ujemite pravi trenutek.

ON:
Pri delu bo nekaj nedorečenosti, posebno glede morebitne selitve dejavnosti ali novih pogodb. Edino, kar lahko storite, je, da zahtevate pojasnila. Čustva vas vodijo k pravi osebi, vsekakor pa pokažite več poguma.

  link

ONA:
Utrujenosti se boste poskusiotresti na nenavaden čin: z zastavljanjem še več delovnih ciljev. Na koncu se boste vseeno morali ustaviti, tudi zato, da bi si vzeli več časa za reševanje ljubezenskega vprašanja.

ON:
Pazite na svoje zdravje, čeprav se radi ponašate s tem, da vam nič ne more do živega. Slutite, da se je v ljubezenskih odnosih nekje zataknilo. Zagotovo niste storili dovolj ali niste bili iskreni.

 

ONA:
Nekdo se bo naenkrat zavedal, da mu ne poveste prav vsega. Ne gre za neiskrenost, temveč le za previdnost in zadržanost. Nočete ponoviti starih napak, toda vseeno najdite neko zlato sredino.

ON:
Potrebujete nekoga, ki vas bo podprl, tudi glede domačega vprašanja. Na delu se morate znajti sami. Neko zadevo kar dobro poznate in škoda je, da bi le zapravljali čas.

link
Kazalo